Capital Sports Workspace Go, běžecký pás, 350 W, 0,8-6 km/h, výška 11 cm, černý

Capital Sports Workspace Go, běžecký pás, 350 W, 0,8-6 km/h, výška 11 cm, černý

Capital Sports Workspace Go, běžecký pás, 350 W, 0,8-6 km/h, výška 11 cm, černý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 769 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Capital Sports Workspace Go, běžecký pás, 350 W, 0,8-6 km/h, výška 11 cm, černý - popis produktu

Chodící pás Klarfit Workspace Go Light:Tréningový běžecký pás pro domácí použití. Integrovaný počítač, bezpečnostní prvky i nastavitelná rychlost pohybu pásu. Vhodný pro začátečníky. Chodící pás Klarfit Workspace Go Light je stvořený pro všechny, kteří chtějí využívat čas trávený prací maximálně efektivně. Díky jeho umístění k pracovnímu stolu můžete zlepšovat či udržovat svoji kondici a současně vyřizovat emaily, hovory či jiné pracovní záležitosti, ať již z vaší domácí či firemní kanceláře. Pás je totiž zkonstruovaný právě pro tyto účely, k čemuž přispívá i rychlost 0,8-6 km/h, kterou nabízí. Právě nižší rychlost je uzpůsobená tak, abyste mohli na páse chodit, případně skutečně velmi pomalu běžet, a pracovat najednou, a to s nejvyšší možnou bezpečností, o kterou se postará také protiskluzový povrch. Přední část plochy pásu disponuje přehledným displejem, který zobrazuje veškeré důležité informace o tréninku, jako je vzdálenost, čas, rychlost i spálené kalorie. Klíčové vlastnosti chodícího pásu Klarfit Workspace Go LightChodící/běžecký pás stvořený pro cvičení při práciUmožňuje zlepšovat kondici a současně vyřizovat pracovní záležitostiUrčený k umístění k pracovnímu stoluNabízí rychlost 0,8-6 km/h vhodnou pro chůzi či pomalý běhNižší rychlost a protiskluzový povrch pro maximální bezpečí při cvičeníDisplej na přední části plochy pásu zobrazující vzdálenost, čas, rychlost i spálené kalorieKlarfit Workspace Go Light vyniká dokonale plochým designem s výškou pouhých 11 cmLze velmi snadno přenášet díky transportním válcůmMožnost uschování pod postel či gaučSoučástí balení dálkové ovládáníBarevné provedení: černé Klarfit Workspace Go Light umožní věnovat se práci a tréninku současněChodící pás Klarfit je založený na koncepci Smart Space Concept, jejímž cílem je co největší úspora místa při skladování. Pás tak vyniká svým dokonale plochým designem s výškou pouhých 11 cm a hmotností 25 kg. Díky tomu lze velmi snadno přenášet, k čemuž vám pomohou také transportní válce, a především i pohodlně uložit pod postel či gauč. K pásu obdržíte také dálkový ovladač, který zajistí jeho ovládání bez nutnosti přerušit cvičení. Klarfit Workspace Go Light tak umožňuje věnovat se práci a tréninku současně. Hmotnost:25 kg Nosnost:120 kg

Efektivnější využití pracovní doby: Běžecký pás Klarfit Workspace Go Light nabízí každému člověku v práci nebo v domácí kanceláři možnost efektivně pracovat na své kondici a udělat něco pro své zdraví. Posílíte svůj kardiovaskulární systém, vytrvalost a pohyblivost během pracovní doby a zbavíte se stresu. Na přehledném displeji lze kdykoli zobrazit uběhnutou vzdálenost, čas běhu, rychlost a spálené kalorie, což usnadňuje každodenní trénink. Nízká rychlost běžeckého pásu Klarfit Workspace Go Light, která se pohybuje od 0,8 do 6 km/h, zabraňuje přílišné námaze a spolu s protiskluzovým povrchem zajišťuje maximální bezpečnost při pomalém běhu v kanceláři nebo domácí kanceláři. Další speciální funkcí běžeckého pásu Klarfit Workspace Go Light je koncept Smart Space. Díky velmi plochému designu o výšce pouhých 11 cm a velmi nízké hmotnosti pouhých 25 kg je toto zařízení prostorově úsporné a snadno přenosné. Tomu napomáhají dva transportní válce v přední části stroje. Praktické dálkové ovládání také usnadňuje ovládání, aniž byste museli během tréninku zbytečně slézat z přístroje. S běžeckým pásem Klarfit Workspace Go Light můžete prakticky spojit práci a trénink.

Produkt Capital Sports Workspace Go, běžecký pás, 350 W, 0,8-6 km/h, výška 11 cm, černý patří do skupiny produktů Běžecké pásy, je v nabídce značky Capital Sports, Klarfit v nabídce e-shopu Electronic-star.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Chodící pásy od značky Capital Sports, Klarfit, naleznete ho u prodejce Electronic-star.cz.

Produkt Capital Sports Workspace Go, běžecký pás, 350 W, 0,8-6 km/h, výška 11 cm, černý popisuje EAN kód 4060656108532.

Capital Sports Workspace Go, běžecký pás, 350 W, 0,8-6 km/h, výška 11 cm, černý - parametry produktu

Capital Sports Workspace Go, běžecký pás, 350 W, 0,8-6 km/h, výška 11 cm, černý - historie ceny a dostupnosti

Capital Sports Workspace Go, běžecký pás, 350 W, 0,8-6 km/h, výška 11 cm, černý - další zajímavé produkty

Capital Sports Workspace Go, běžecký pás, 350 W, 0,8-6 km/h, výška 11 cm, černý - jak nakoupit nejvýhodnější?