Kingdomino - Bruno Cathala, Ludovic Maublanc

Kingdomino - Bruno Cathala, Ludovic Maublanc

Kingdomino - Bruno Cathala, Ludovic Maublanc

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 459 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kingdomino - Bruno Cathala, Ludovic Maublanc - popis produktu

Společenská hra Kingdomino: Kingdomino je jednoduchá a rychlá hra pro celou rodinu. Z dílků krajiny, které připomínají domino, si každý hráč složí své království s hradem. Moderní společenská hra, která má s klasickou hrou domino společný pouze tvar herních dílků.Kingdomino je jednoduchá a rychlá hra pro celou rodinu. Z dílků krajiny, které připomínají domino, si každý hráč složí své království s hradem. Musí se však vejít do vymezeného prostoru 5 × 5 políček. Je třeba prozkoumat všechny druhy krajiny - obilná pole, nehostinné skály i rozlehlá jezera a vybrat ta nejlepší místa. Ale pozor, jsou tu i další králové, kteří se poohlížejí po stejných krajinách. Vybudujte to nejskvělejší království! Prosperitu vám zajistí různé druhy krajiny a významné budovy. Pole, louky, jezera, lesy, hory přinesou hráčům na konci hry body v případě, že některý z dílků obsahuje korunku. Čím více korunek, tím víc bodů získá. Dílky krajiny získávají hráči z nabídky podle pořadí, které určí předchozí kolo.Hra je určena pro děti od 8 let let, ale dobře si zahrají i šestiletí. Jednoduchá moderní společenská hra, která má s klasickou hrou domino společný pouze tvar herních dílků.Obsah balení:4 × startovní dílek4 × 3D hrad48 × dominový dílek8 × dřevěná figurkapravidla hry

Jako mocní králové hledáte nová místa pro rozšíření svých velkolepých království.Je třeba prozkoumat všechny druhy krajiny - obilná pole, nehostinné skály i rozlehlá jezera a vybrat ta nejlepší místa. Ale pozor, jsou tu i další králové, kteří se poohlížejí po stejných krajinách... 

Vybudujte to nejskvělejší království! Prosperitu vám zajistí různé druhy krajiny a významné budovy.

Jednoduchá moderní společenská hra pro celou rodinu, která má s klasickou hrou domino společný pouze tvar herních dílků.

  • Věk: od 8 let
  • Počet hráčů: 2 - 4
  • Doba hraní: 15 minut
  • Obtížnost: snadné
  • Obsah balení: 4 startovní dílky, 4 3D hrady, 48 dominových dílků, 8 dřevěných figurek králů, česká a slovenská pravidla hry

Mindok Kingdomino

Společenská hra pro děti od 8 let.

Hráči se v průběhu hry mění na mocné panovníky, hledající nová území pro rozšíření stávajících rozsáhlých království.

Krajinu s obilnými poli, skalami, rozlehlými jezery je dobré prozkoumávat obezřetně. Všude kolem jsou i jiní zájemci, mocní panovníci. Všichni prahnou po co nejlukrativnějších lokalitách. Prosperitu království zajistí jak nové pozoruhodné stavby, tak přírodní krásy.

Tvar herních dílků připomíná klasickou hru Domino, ale jinak s ní nesouvisí.

Obsah balení:

  • 4 startovní dílky, 4x 3D hrady, 48 dominových dílků
  • 8 dřevěných figurek králů, česká, slovenská pravidla hry

Kupte dětem Kingdomino a zahrejte sis nimi!

Vhodné pro děti od 8 let Počet hráčů: 2 - 4 Délka hry: 15 min. Obtížnost: snadná Rozměry balení: 20 x 20 x 5 cm

Produkt Kingdomino - Bruno Cathala, Ludovic Maublanc lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku MINDOK, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Společenské hry, patří pod značku MINDOK, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz a je určen unisex.

Produkt Kingdomino - Bruno Cathala, Ludovic Maublanc patří do skupiny produktů Stolní hry, je v nabídce značky MINDOK, naleznete ho u prodejce 4kids.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz, Albi.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Kingdomino - Bruno Cathala, Ludovic Maublanc má přiřazen EAN kód 8595558302604.

Kingdomino - Bruno Cathala, Ludovic Maublanc - parametry produktu

Kingdomino - Bruno Cathala, Ludovic Maublanc - historie ceny a dostupnosti

Kingdomino - Bruno Cathala, Ludovic Maublanc - další zajímavé produkty

Kingdomino - Bruno Cathala, Ludovic Maublanc - jak nakoupit nejvýhodnější?