Kdo je Aladino Delgado? Zkušený farmář, který v oblasti severozápadního Peru pěstuje, sklízí a zpracovává jedinečnou kávu. Jeho jedenáctihektarová farma se připojila k nejsilnějšímu peruánskému družstvu. To pomáhá zemědělcům s odbytem kávy a zajištěním
Kdo je Aladino Delgado? Zkušený farmář, který v oblasti severozápadního Peru pěstuje, sklízí a zpracovává jedinečnou kávu. Jeho jedenáctihektarová farma se připojila k nejsilnějšímu peruánskému družstvu. To pomáhá zemědělcům s odbytem kávy a zajištěním
Kdo je Aladino Delgado? Zkušený farmář, který v oblasti severozápadního Peru pěstuje, sklízí a zpracovává jedinečnou kávu. Jeho jedenáctihektarová farma se připojila k nejsilnějšímu peruánskému družstvu. To pomáhá zemědělcům s odbytem kávy a zajištěním
Kdo je Aladino Delgado? Zkušený farmář, který v oblasti severozápadního Peru pěstuje, sklízí a zpracovává jedinečnou kávu. Jeho jedenáctihektarová farma se připojila k nejsilnějšímu peruánskému družstvu. To pomáhá zemědělcům s odbytem kávy a zajištěním
Kdo je Aladino Delgado? Zkušený farmář, který v oblasti severozápadního Peru pěstuje, sklízí a zpracovává jedinečnou kávu. Jeho jedenáctihektarová farma se připojila k nejsilnějšímu peruánskému družstvu. To pomáhá zemědělcům s odbytem kávy a zajištěním
Jaká asi bude káva z drsných hor západní Kolumbie? Ochutnejte mikrolot Narino. Zjistíte, že je elegantně krémová, bohatě čokoládová, třtinově sladká, v závěru svěže ovocná. Jedinečná chuť i aroma jsou dílem nehostinných podmínek kombinovaných s vulkanickou půdou a
Jaká asi bude káva z drsných hor západní Kolumbie? Ochutnejte mikrolot Narino. Zjistíte, že je elegantně krémová, bohatě čokoládová, třtinově sladká, v závěru svěže ovocná. Jedinečná chuť i aroma jsou dílem nehostinných podmínek kombinovaných s vulkanickou půdou a
Jaká asi bude káva z drsných hor západní Kolumbie? Ochutnejte mikrolot Narino. Zjistíte, že je elegantně krémová, bohatě čokoládová, třtinově sladká, v závěru svěže ovocná. Jedinečná chuť i aroma jsou dílem nehostinných podmínek kombinovaných s vulkanickou půdou a
Jaká asi bude káva z drsných hor západní Kolumbie? Ochutnejte mikrolot Narino. Zjistíte, že je elegantně krémová, bohatě čokoládová, třtinově sladká, v závěru svěže ovocná. Jedinečná chuť i aroma jsou dílem nehostinných podmínek kombinovaných s vulkanickou půdou a
Jaká asi bude káva z drsných hor západní Kolumbie? Ochutnejte mikrolot Narino. Zjistíte, že je elegantně krémová, bohatě čokoládová, třtinově sladká, v závěru svěže ovocná. Jedinečná chuť i aroma jsou dílem nehostinných podmínek kombinovaných s vulkanickou půdou a
Hádejte, kolik instantní kávy vypijí ročně Francouzi. A Češi? Několikanásobně víc! Snad díky jednoduché přípravě, snad díky okouzlení tím krátkým a rychlým rozpuštěním voňavých krystalků v hrnečku… Aby bylo z čeho vybírat, přivážíme z Ekvádoru kávu silnou
Káva z oblasti Cerrado Mineiro se proslavila intenzivní vůní a medově ovocnou chutí. Region navíc jako vůbec první v Brazílii získal chráněné označení původu, takže o kvalitách kávy nemůže být pochyb. Zvlášť, když se o ni stará Pedro Humberto Veloso, který se
Káva z oblasti Cerrado Mineiro se proslavila intenzivní vůní a medově ovocnou chutí. Region navíc jako vůbec první v Brazílii získal chráněné označení původu, takže o kvalitách kávy nemůže být pochyb. Zvlášť, když se o ni stará Pedro Humberto Veloso, který se
Káva z oblasti Cerrado Mineiro se proslavila intenzivní vůní a medově ovocnou chutí. Region navíc jako vůbec první v Brazílii získal chráněné označení původu, takže o kvalitách kávy nemůže být pochyb. Zvlášť, když se o ni stará Pedro Humberto Veloso, který se
Káva z oblasti Cerrado Mineiro se proslavila intenzivní vůní a medově ovocnou chutí. Region navíc jako vůbec první v Brazílii získal chráněné označení původu, takže o kvalitách kávy nemůže být pochyb. Zvlášť, když se o ni stará Pedro Humberto Veloso, který se
Káva z oblasti Cerrado Mineiro se proslavila intenzivní vůní a medově ovocnou chutí. Region navíc jako vůbec první v Brazílii získal chráněné označení původu, takže o kvalitách kávy nemůže být pochyb. Zvlášť, když se o ni stará Pedro Humberto Veloso, který se
Co je na honduraské kávě zvláštní? Třeba fakt, že se po delší době vrací na světový trh. Že každý mikrolot chutná jinak, že je pěstována, sklízena a zpracovávána s velikou láskou. Konkrétně tato specialitka si vás podmaní hladkým profilem, nádherně ovocnou chutí a
Co je na honduraské kávě zvláštní? Třeba fakt, že se po delší době vrací na světový trh. Že každý mikrolot chutná jinak, že je pěstována, sklízena a zpracovávána s velikou láskou. Konkrétně tato specialitka si vás podmaní hladkým profilem, nádherně ovocnou chutí a
Co je na honduraské kávě zvláštní? Třeba fakt, že se po delší době vrací na světový trh. Že každý mikrolot chutná jinak, že je pěstována, sklízena a zpracovávána s velikou láskou. Konkrétně tato specialitka si vás podmaní hladkým profilem, nádherně ovocnou chutí a
Co je na honduraské kávě zvláštní? Třeba fakt, že se po delší době vrací na světový trh. Že každý mikrolot chutná jinak, že je pěstována, sklízena a zpracovávána s velikou láskou. Konkrétně tato specialitka si vás podmaní hladkým profilem, nádherně ovocnou chutí a
Co je na honduraské kávě zvláštní? Třeba fakt, že se po delší době vrací na světový trh. Že každý mikrolot chutná jinak, že je pěstována, sklízena a zpracovávána s velikou láskou. Konkrétně tato specialitka si vás podmaní hladkým profilem, nádherně ovocnou chutí a
Jejich pospolitost a pracovitost obdivují všichni sousedé, jejich kávu všichni znalci. Rodina pana Eliécera Rojas, který vede farmu v jihozápadní části Kolumbie, je dávána pěstitelům za vzor. Jejich Geisha „s rodokmenem“ vyniká jedinečným chuťovým profilem, v němž se
Jejich pospolitost a pracovitost obdivují všichni sousedé, jejich kávu všichni znalci. Rodina pana Eliécera Rojas, který vede farmu v jihozápadní části Kolumbie, je dávána pěstitelům za vzor. Jejich Geisha „s rodokmenem“ vyniká jedinečným chuťovým profilem, v němž se
Jejich pospolitost a pracovitost obdivují všichni sousedé, jejich kávu všichni znalci. Rodina pana Eliécera Rojas, který vede farmu v jihozápadní části Kolumbie, je dávána pěstitelům za vzor. Jejich Geisha „s rodokmenem“ vyniká jedinečným chuťovým profilem, v němž se
Jejich pospolitost a pracovitost obdivují všichni sousedé, jejich kávu všichni znalci. Rodina pana Eliécera Rojas, který vede farmu v jihozápadní části Kolumbie, je dávána pěstitelům za vzor. Jejich Geisha „s rodokmenem“ vyniká jedinečným chuťovým profilem, v němž se
Na jihozápadě Kolumbie, v sopečné půdě vysokých hor, dozrává káva. Na tom by nebylo nic zvláštního. Červené bobule v sobě ovšem ukrývají zrnka jedinečných chutí a vůní. Taková nerostou nikde jinde na světě. Proto patří mikrolot z oblasti Huila
Na jihozápadě Kolumbie, v sopečné půdě vysokých hor, dozrává káva. Na tom by nebylo nic zvláštního. Červené bobule v sobě ovšem ukrývají zrnka jedinečných chutí a vůní. Taková nerostou nikde jinde na světě. Proto patří mikrolot z oblasti Huila
Na jihozápadě Kolumbie, v sopečné půdě vysokých hor, dozrává káva. Na tom by nebylo nic zvláštního. Červené bobule v sobě ovšem ukrývají zrnka jedinečných chutí a vůní. Taková nerostou nikde jinde na světě. Proto patří mikrolot z oblasti Huila
Na jihozápadě Kolumbie, v sopečné půdě vysokých hor, dozrává káva. Na tom by nebylo nic zvláštního. Červené bobule v sobě ovšem ukrývají zrnka jedinečných chutí a vůní. Taková nerostou nikde jinde na světě. Proto patří mikrolot z oblasti Huila
Indonésie je třetím největším producentem kávy na světě. Na nekonečné plantáže kávovníků narazíte při toulání po ostrovech Jáva, Sumatra a Sulawesi. Právě na jeho kopcovitém jihu se rozkládá region Toraja. Vysazování kávovníků, péče o ně a sklizeň vyžadují od
Jejich pospolitost a pracovitost obdivují všichni sousedé, jejich kávu všichni znalci. Rodina pana Eliécera Rojas, který vede farmu v jihozápadní části Kolumbie, je dávána pěstitelům za vzor. Jejich Geisha „s rodokmenem“ vyniká jedinečným chuťovým profilem, v němž se
Osm velkých sopek na východě nespoutané Afriky poskytuje kávě ideální podmínky k růstu a zrání. Nebude to trvat dlouho, a rwandský region Wirunga vejde ve známost nejen jako oblast výskytu goril nížinných, ale také coby lokalita poskytující celému světu vynikající kávu
Země vysokých And, domov starověkých kultur a mnoha etnických skupin. To je Peru, producent kávy s typicky jasnou kyselostí, se sladkými tóny karamelu, čokolády i oříšků. Ochutnejte sklizeň Fernanda Cordova Cordovy. Majitel plantáže pečující o kávovníky v horách na severu
Země vysokých And, domov starověkých kultur a mnoha etnických skupin. To je Peru, producent kávy s typicky jasnou kyselostí, se sladkými tóny karamelu, čokolády i oříšků. Ochutnejte sklizeň Fernanda Cordova Cordovy. Majitel plantáže pečující o kávovníky v horách na severu
Země vysokých And, domov starověkých kultur a mnoha etnických skupin. To je Peru, producent kávy s typicky jasnou kyselostí, se sladkými tóny karamelu, čokolády i oříšků. Ochutnejte sklizeň Fernanda Cordova Cordovy. Majitel plantáže pečující o kávovníky v horách na severu
Země vysokých And, domov starověkých kultur a mnoha etnických skupin. To je Peru, producent kávy s typicky jasnou kyselostí, se sladkými tóny karamelu, čokolády i oříšků. Ochutnejte sklizeň Fernanda Cordova Cordovy. Majitel plantáže pečující o kávovníky v horách na severu
Země vysokých And, domov starověkých kultur a mnoha etnických skupin. To je Peru, producent kávy s typicky jasnou kyselostí, se sladkými tóny karamelu, čokolády i oříšků. Ochutnejte sklizeň Fernanda Cordova Cordovy. Majitel plantáže pečující o kávovníky v horách na severu
Na jihozápadě Kolumbie, v sopečné půdě vysokých hor, dozrává káva. Na tom by nebylo nic zvláštního. Červené bobule v sobě ovšem ukrývají zrnka jedinečných chutí a vůní. Taková nerostou nikde jinde na světě. Proto patří mikrolot z oblasti Huila
Příběh této kávy je stejně neuvěřitelný, jako je ohromující její chuť. Za mikrolotem z plantáže Loma La Gloria totiž nestojí snědý svalnatý farmář. Jeho producentkou je usměvavá dlouhovlasá žena s krédem: „Život je příliš krátký. Nejlepší je dělat, co miluji a
Příběh této kávy je stejně neuvěřitelný, jako je ohromující její chuť. Za mikrolotem z plantáže Loma La Gloria totiž nestojí snědý svalnatý farmář. Jeho producentkou je usměvavá dlouhovlasá žena s krédem: „Život je příliš krátký. Nejlepší je dělat, co miluji a
Příběh této kávy je stejně neuvěřitelný, jako je ohromující její chuť. Za mikrolotem z plantáže Loma La Gloria totiž nestojí snědý svalnatý farmář. Jeho producentkou je usměvavá dlouhovlasá žena s krédem: „Život je příliš krátký. Nejlepší je dělat, co miluji a
Příběh této kávy je stejně neuvěřitelný, jako je ohromující její chuť. Za mikrolotem z plantáže Loma La Gloria totiž nestojí snědý svalnatý farmář. Jeho producentkou je usměvavá dlouhovlasá žena s krédem: „Život je příliš krátký. Nejlepší je dělat, co miluji a
Příběh této kávy je stejně neuvěřitelný, jako je ohromující její chuť. Za mikrolotem z plantáže Loma La Gloria totiž nestojí snědý svalnatý farmář. Jeho producentkou je usměvavá dlouhovlasá žena s krédem: „Život je příliš krátký. Nejlepší je dělat, co miluji a
Sladká káva z družstva Santa Adelaida potěší každého, kdo vyhledává výjimečné laskominy pro výjimečné okamžiky. Upražili jsme ji tak, abychom nechali vyniknout atraktivní tóny hroznového vína, kakaa a marcipánu. Ještě než tuto promývanou salvadorskou dobrotu použijete
Sladká káva z družstva Santa Adelaida potěší každého, kdo vyhledává výjimečné laskominy pro výjimečné okamžiky. Upražili jsme ji tak, abychom nechali vyniknout atraktivní tóny hroznového vína, kakaa a marcipánu. Ještě než tuto promývanou salvadorskou dobrotu použijete
Sladká káva z družstva Santa Adelaida potěší každého, kdo vyhledává výjimečné laskominy pro výjimečné okamžiky. Upražili jsme ji tak, abychom nechali vyniknout atraktivní tóny hroznového vína, kakaa a marcipánu. Ještě než tuto promývanou salvadorskou dobrotu použijete
Sladká káva z družstva Santa Adelaida potěší každého, kdo vyhledává výjimečné laskominy pro výjimečné okamžiky. Upražili jsme ji tak, abychom nechali vyniknout atraktivní tóny hroznového vína, kakaa a marcipánu. Ještě než tuto promývanou salvadorskou dobrotu použijete
Sladká káva z družstva Santa Adelaida potěší každého, kdo vyhledává výjimečné laskominy pro výjimečné okamžiky. Upražili jsme ji tak, abychom nechali vyniknout atraktivní tóny hroznového vína, kakaa a marcipánu. Ještě než tuto promývanou salvadorskou dobrotu použijete
Nedaleko přírodní rezervace, mezi dvěma sopkami, ve stínu stromů. Tak vyrostla na malé rodinné plantáži La Providencia unikátní káva intenzivní chuti. Mikrolot s plným tělem a nádechem karamelu i čerstvého ovoce uspokojí kávomilce s nejvytříbenějším vkusem
Nedaleko přírodní rezervace, mezi dvěma sopkami, ve stínu stromů. Tak vyrostla na malé rodinné plantáži La Providencia unikátní káva intenzivní chuti. Mikrolot s plným tělem a nádechem karamelu i čerstvého ovoce uspokojí kávomilce s nejvytříbenějším vkusem
Nedaleko přírodní rezervace, mezi dvěma sopkami, ve stínu stromů. Tak vyrostla na malé rodinné plantáži La Providencia unikátní káva intenzivní chuti. Mikrolot s plným tělem a nádechem karamelu i čerstvého ovoce uspokojí kávomilce s nejvytříbenějším vkusem
Nedaleko přírodní rezervace, mezi dvěma sopkami, ve stínu stromů. Tak vyrostla na malé rodinné plantáži La Providencia unikátní káva intenzivní chuti. Mikrolot s plným tělem a nádechem karamelu i čerstvého ovoce uspokojí kávomilce s nejvytříbenějším vkusem
Nedaleko přírodní rezervace, mezi dvěma sopkami, ve stínu stromů. Tak vyrostla na malé rodinné plantáži La Providencia unikátní káva intenzivní chuti. Mikrolot s plným tělem a nádechem karamelu i čerstvého ovoce uspokojí kávomilce s nejvytříbenějším vkusem
Už jen kvůli místu původu byste měli tuto kávu ochutnat. Přivezli jsme ji z ostrova Flores, který nejenže má květinové jméno, navíc produkuje kávu voňavou a sladkou. Místní robusta dozrává ve stínu vysokých stromů, farmáři ji pěstují v režimu BIO a zpracovávají
Krásná robusta v BIO kvalitě z indického regionu Wayanad okouzlí plnou, čokoládově zemitou chutí i vysokým obsahem kofeinu. Můžete ji degustovat samostatně, nebo přimíchat k oblíbené arabice. Získáte unikátní espresso směs dle vlastní fantazie. Pohrajte si s kyselostí,
Je jako dívka, která se červená, kdykoli ji vezmete za ruku. Krásná, tajemná, nedostupná. Dáváte jí něžná jména a ona vás zas a znovu překvapuje. Je zkrátka nejlepší. Nejlepší na světě. Panamská Gesha, které kávomilci neřeknou jinak než Geisha, otevírá nové chuťové
Je jako dívka, která se červená, kdykoli ji vezmete za ruku. Krásná, tajemná, nedostupná. Dáváte jí něžná jména a ona vás zas a znovu překvapuje. Je zkrátka nejlepší. Nejlepší na světě. Panamská Gesha, které kávomilci neřeknou jinak než Geisha, otevírá nové chuťové
Je jako dívka, která se červená, kdykoli ji vezmete za ruku. Krásná, tajemná, nedostupná. Dáváte jí něžná jména a ona vás zas a znovu překvapuje. Je zkrátka nejlepší. Nejlepší na světě. Panamská Gesha, které kávomilci neřeknou jinak než Geisha, otevírá nové chuťové
Je jako dívka, která se červená, kdykoli ji vezmete za ruku. Krásná, tajemná, nedostupná. Dáváte jí něžná jména a ona vás zas a znovu překvapuje. Je zkrátka nejlepší. Nejlepší na světě. Panamská Gesha, které kávomilci neřeknou jinak než Geisha, otevírá nové chuťové
Je jako dívka, která se červená, kdykoli ji vezmete za ruku. Krásná, tajemná, nedostupná. Dáváte jí něžná jména a ona vás zas a znovu překvapuje. Je zkrátka nejlepší. Nejlepší na světě. Panamská Gesha, které kávomilci neřeknou jinak než Geisha, otevírá nové chuťové
V její vůni poznáte jasmín, v chuti tropické ovoce. Kdo si připraví Geishu, dočká se velmi aromatického a květinově laskavého zážitku. Jedinečná káva pocházející z etiopské vesnice Gesha má čím dál víc příznivců. Trinidadští farmáři o ni pečují s vášní a
Salvador je země velká asi jako Morava a dalo by se říct, že i podobně úrodná. Středoamerický stát na pacifickém pobřeží má sice zcela odlišné klimatické a půdní poměry, nicméně ojedinělým plodinám věnuje stejně speciální péči. Zřejmým příkladem je tento
Salvador je země velká asi jako Morava a dalo by se říct, že i podobně úrodná. Středoamerický stát na pacifickém pobřeží má sice zcela odlišné klimatické a půdní poměry, nicméně ojedinělým plodinám věnuje stejně speciální péči. Zřejmým příkladem je tento
Salvador je země velká asi jako Morava a dalo by se říct, že i podobně úrodná. Středoamerický stát na pacifickém pobřeží má sice zcela odlišné klimatické a půdní poměry, nicméně ojedinělým plodinám věnuje stejně speciální péči. Zřejmým příkladem je tento
Salvador je země velká asi jako Morava a dalo by se říct, že i podobně úrodná. Středoamerický stát na pacifickém pobřeží má sice zcela odlišné klimatické a půdní poměry, nicméně ojedinělým plodinám věnuje stejně speciální péči. Zřejmým příkladem je tento
V její vůni poznáte jasmín, v chuti tropické ovoce. Kdo si připraví Geishu, dočká se velmi aromatického a květinově laskavého zážitku. Jedinečná káva pocházející z etiopské vesnice Gesha má čím dál víc příznivců. Trinidadští farmáři o ni pečují s vášní a
V její vůni poznáte jasmín, v chuti tropické ovoce. Kdo si připraví Geishu, dočká se velmi aromatického a květinově laskavého zážitku. Jedinečná káva pocházející z etiopské vesnice Gesha má čím dál víc příznivců. Trinidadští farmáři o ni pečují s vášní a
V její vůni poznáte jasmín, v chuti tropické ovoce. Kdo si připraví Geishu, dočká se velmi aromatického a květinově laskavého zážitku. Jedinečná káva pocházející z etiopské vesnice Gesha má čím dál víc příznivců. Trinidadští farmáři o ni pečují s vášní a
V její vůni poznáte jasmín, v chuti tropické ovoce. Kdo si připraví Geishu, dočká se velmi aromatického a květinově laskavého zážitku. Jedinečná káva pocházející z etiopské vesnice Gesha má čím dál víc příznivců. Trinidadští farmáři o ni pečují s vášní a
Salvador je země velká asi jako Morava a dalo by se říct, že i podobně úrodná. Středoamerický stát na pacifickém pobřeží má sice zcela odlišné klimatické a půdní poměry, nicméně ojedinělým plodinám věnuje stejně speciální péči. Zřejmým příkladem je tento
V Ekvádoru mají své kakao natolik rádi, že ho považují za symbolický produkt země. A mají pro to dobré důvody. Ekvádorské kakaovníky totiž rostou v jedinečném ekosystému povodí Amazonky, což se promítá do unikátní chutě jejich plodů, navíc poskytují malým domorodým
V Ekvádoru mají své kakao natolik rádi, že ho považují za symbolický produkt země. A mají pro to dobré důvody. Ekvádorské kakaovníky totiž rostou v jedinečném ekosystému povodí Amazonky, což se promítá do unikátní chutě jejich plodů, navíc poskytují malým domorodým
Rodina je základ… dobré plantáže. Když před půl stoletím vysadil Moises Meza první kávovníky v oblasti Leon Cortes, už tušil, že dělá dobře. Dnes jedinečnou kávu pěstují ve stínu stromů jeho synové Javier a Gabriel. Na jejich mikroloty čekají kávomilci na celém
Rodina je základ… dobré plantáže. Když před půl stoletím vysadil Moises Meza první kávovníky v oblasti Leon Cortes, už tušil, že dělá dobře. Dnes jedinečnou kávu pěstují ve stínu stromů jeho synové Javier a Gabriel. Na jejich mikroloty čekají kávomilci na celém
Rodina je základ… dobré plantáže. Když před půl stoletím vysadil Moises Meza první kávovníky v oblasti Leon Cortes, už tušil, že dělá dobře. Dnes jedinečnou kávu pěstují ve stínu stromů jeho synové Javier a Gabriel. Na jejich mikroloty čekají kávomilci na celém
Rodina je základ… dobré plantáže. Když před půl stoletím vysadil Moises Meza první kávovníky v oblasti Leon Cortes, už tušil, že dělá dobře. Dnes jedinečnou kávu pěstují ve stínu stromů jeho synové Javier a Gabriel. Na jejich mikroloty čekají kávomilci na celém
Rodina je základ… dobré plantáže. Když před půl stoletím vysadil Moises Meza první kávovníky v oblasti Leon Cortes, už tušil, že dělá dobře. Dnes jedinečnou kávu pěstují ve stínu stromů jeho synové Javier a Gabriel. Na jejich mikroloty čekají kávomilci na celém
Sladká káva z družstva Santa Adelaida potěší každého, kdo vyhledává výjimečné laskominy pro výjimečné okamžiky. Upražili jsme ji tak, abychom nechali vyniknout atraktivní tóny hroznového vína, kakaa a marcipánu. Ještě než tuto promývanou salvadorskou dobrotu použijete
Jejich pospolitost a pracovitost obdivují všichni sousedé, jejich kávu všichni znalci. Rodina pana Eliécera Rojas, který vede farmu v jihozápadní části Kolumbie, je dávána pěstitelům za vzor. Jejich Geisha „s rodokmenem“ vyniká jedinečným chuťovým profilem, v němž se
Salvador je země velká asi jako Morava a dalo by se říct, že i podobně úrodná. Středoamerický stát na pacifickém pobřeží má sice zcela odlišné klimatické a půdní poměry, nicméně ojedinělým plodinám věnuje stejně speciální péči. Zřejmým příkladem je tento
V její vůni poznáte jasmín, v chuti tropické ovoce. Kdo si připraví Geishu, dočká se velmi aromatického a květinově laskavého zážitku. Jedinečná káva pocházející z etiopské vesnice Gesha má čím dál víc příznivců. Trinidadští farmáři o ni pečují s vášní a
V její vůni poznáte jasmín, v chuti tropické ovoce. Kdo si připraví Geishu, dočká se velmi aromatického a květinově laskavého zážitku. Jedinečná káva pocházející z etiopské vesnice Gesha má čím dál víc příznivců. Trinidadští farmáři o ni pečují s vášní a