Kärcher Univerzální čisticí prostředek, 5l

Kärcher Univerzální čisticí prostředek, 5l

Kärcher Univerzální čisticí prostředek, 5l

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kärcher Univerzální čisticí prostředek, 5l - popis produktu

Chemie pro tlakové myčky KÄRCHER Univerzální čistič RM 555 5 l.: Hledáte všestranný čistič pro rozličné venkovní povrchy, který bude nejen účinný, ale zároveň také šetrný k ošetřovaným materiálům? V tom případě určitě dejte šanci univerzálnímu přípravku od značky KÄRCHER RM 555. Tento tekutý víceúčelový čistič si hravě poradí s různými typy nečistot od prachu a špíny, až po minerální znečištění. Výborně ho uplatníte všude kolem domu a zahrady, zejména při čištění různých voděodolných povrchů, zahradního nábytku, ale i při údržbě vozidel i fasád. Rychle a efektivně rozpouští oleje a tuky, čímž povrchu navrátí nejen krásný původní vzhled, ale zároveň ho díky svému složení také udržuje a chrání. I přes svou vysokou účinnost zůstává přípravek k ošetřovanému povrchu také maximálně šetrný. Výhodou čističe KÄRCHER RM 555 je zároveň jeho snadné použití jako účinné přísady do všech vysokotlakých čističů. Stejně úspěšně jej využijete také při ručním čištění. S univerzálním čističem KÄRCHER tak rozhodně budou všechny věci i plochy kolem vašeho domu stále jako nové. Klíčové vlastnosti čističe KÄRCHER RM 555Všestranný tekutý čistič KÄRCHER RM 555 určený pro různé typy povrchůIdeální pro použití kolem domu, v zahradě i pro mytí vozidelMaximálně účinný a zároveň šetrný k materiáluRychle a nekompromisně odlučuje olej a vodu v odlučovači olejůVýborně odstraňuje zanesení od oleje, tuku a jiná minerální znečištěníNeutrální hodnota pHMožnost použití prostředku KÄRCHER RM 555 ve vysokotlakém čističi i při ručním čištěníObjem 5 litrů

Tento produkt se nachází v kategorii Čistící prostředky, patří pod značku KÄRCHER.

Produkt Kärcher Univerzální čisticí prostředek, 5l lze nalézt mezi produkty ve skupině Univerzální čističe, vyrábí jej značka KÄRCHER.

Tento produkt naleznete ve skupině Čističe myčky, je v nabídce značky KÄRCHER.

Produkt Kärcher Univerzální čisticí prostředek, 5l je označen EAN kódem 4039784359666.

Kärcher Univerzální čisticí prostředek, 5l - parametry produktu

Kärcher Univerzální čisticí prostředek, 5l - historie ceny a dostupnosti

Kärcher Univerzální čisticí prostředek, 5l - další zajímavé produkty

Kärcher Univerzální čisticí prostředek, 5l - jak nakoupit nejvýhodnější?