Kärcher Power Brush WB 150

Kärcher Power Brush WB 150

Kärcher Power Brush WB 150

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 949 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kärcher Power Brush WB 150 - popis produktu

Kärcher Power Brush WB 150

Kartáč Power WB 150 je ideální k čištění citlivých ploch jako je lak auta, motocyklu, sklo, zimní zahrady, garážová vrata, žaluzie, rolety, zahradní nábytek, kola, atd. Inovativní mycí kartáč se dvěma rotujícími plochými tryskami kombinuje sílu mytí s šetrností. Nový povrchový čistič s měkkým mycím kartáčem přesvědčí efektivním způsobem využití vysokého tlaku a ručního přítlaku kartáče. Ve výsledku přináší práce s kartáčem Power úsporu energie a vody a úsporu až 30% času. Rychlé, výkonné a snadné čištění vysokým tlakem ve spojení s kartáčem poskytuje ještě větší čistotu domu i zahrady. Kartáč je vhodný pro všechny vysokotlaké čističe Kärcher K 2 - K 7 třídy.

CHARAKTERISTICKÉ ZNAKY A VÝHODY

Kombinace z vysokotlakého paprsku a manuálního kartáčového tlaku

30% časová úspora při čištění, stejně jako úspora energie a vody

Kompaktní tvar

Ideální pro čištění těžko přístupných nebo malých ploch

Rotační tryska s plochým paprskem

Zvýšený čisticí výkon

Ochranný kryt

Čištění bez stříkající vody.

Měkký kartáčový kroužek

Šetrné a jemné čištění citlivých povrchů

SPECIFIKACE

Technické údaje

Hmotnost (kg) 0,7

Rozměry (D x Š x V) (mm) 392 x 222 x 211

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Kartáč Kärcher Power Brush WB 150: Pro venkovní umývání rozličných citlivých ploch je určen univerzální mycí kartáč Power Brush WB 150 značky Kärcher. Tento kompaktní kartáč lze použít na různé materiály jako je lak auta, motocyklu či kola, sklo, garážová vrata, zahradní nábytek, venkovní žaluzie nebo rolety. Dostane se i do hůře přístupných míst, je vhodný na i na menší plochy. Díky dvěma rotujícím plochým tryskám ideálně kombinuje sílu mytí z vysokotlakého paprsku s manuálním tlakem kartáče. Výsledkem je dokonalá čistota, úspora vynaložené energie, vody a zejména celkového času stráveného mytím, a to až o 30 %. Kartáč Power Brush WB 150 je vybaven ochranným krytem a měkkým kartáčovým kroužkem pro šetrné a jemné čištění citlivých povrchů. Je určen pro všechny modely tlakových myček K 2 až K 7.  klíčové vlastnosti kartáče Kärcher Power Brush WB 150Mycí kartáč pro čištění citlivých plochKartáč Kärcher Power Brush WB 150 se dvěma rotujícími plochými tryskamiKombinace vysokotlakého paprsku a manuálního tlaku šetří práci, vodu a čas až o 30 %Kompaktní kartáč i na menší plochy a hůře dostupná místaS měkkým kartáčovým kroužkem pro šetrné čištěníKompatibilní se všemi modely tlakových myček K 2 až K 7 Hmotnost:700 gRozměry (d × š × v):392 × 222 × 211 mm

Produkt Kärcher Power Brush WB 150 patří do skupiny produktů Zahradní technika, vyrábí jej značka KÄRCHER, naleznete jej v e-shopu Tera.cz.

Produkt Kärcher Power Brush WB 150 je označen EAN kódem 4039784920941.

Kärcher Power Brush WB 150 - parametry produktu

Kärcher Power Brush WB 150 - historie ceny a dostupnosti

Kärcher Power Brush WB 150 - další zajímavé produkty

Kärcher Power Brush WB 150 - jak nakoupit nejvýhodnější?