KÄRCHER Odstraňovač hmyzu 3-in-1

KÄRCHER Odstraňovač hmyzu 3-in-1

KÄRCHER Odstraňovač hmyzu 3-in-1

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 239 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KÄRCHER Odstraňovač hmyzu 3-in-1 - popis produktu

Chemie pro tlakové myčky KÄRCHER Odstraňovač hmyzu 3-in-1: Také neustále bojujete s nevzhlednými skvrnami od přischlého hmyzu na masce a čelním skle vašeho auta? Pokud hledáte kvalitní přípravek, se kterým se těchto nečistot bez namáhavého drhnutí rychle a šetrně zbavíte, vyzkoušejte účinný odstraňovač hmyzu 3-in-1 od značky KÄRCHER. Přípravek byl vyvinut speciálně pro efektivní odstranění hmyzu ze všech lakovaných povrchů, oken, plastů a skel. Výborně a zároveň citlivě s ním vyčistíte celou kapotu vašeho vozu včetně čelního skla, zrcátek, ozdobných lišt i mřížky chladiče, aniž byste povrch poškrábali nebo jinak narušili. Čistič se nanáší manuálně a jeho použití je velmi snadné. Přípravek je dodáván v lahvi o objemu 0,5 l vybavené praktickým rozprašovačem. Stačí tedy pouze nastříkat dostatečné množství prostředku KÄRCHER 3-in-1 na požadovaná místa, nechat látku působit  3-5 minut a následně důkladně opláchnout vodou ideálně pod vysokým tlakem. Ošetřený povrch okamžitě získá svou původní čistotu a lesk. Klíčové vlastnosti odstraňovače hmyzu KÄRCHER 3-in-1Účinný přípravek KÄRCHER 3-in-1 pro jednoduché odstranění přischlého hmyzuIdeální pro vyčištění všech lakovaných povrchů, plastů, skel a mřížekJe efektivní a přitom maximálně šetrný k ošetřovanému povrchuRuční nanášeníSnadné použití díky ručnímu rozprašovačiObjem 0,5 l

Produkt KÄRCHER Odstraňovač hmyzu 3-in-1 patří do skupiny produktů Čističe podlah, je v nabídce značky KÄRCHER v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Čističe myčky, je v nabídce značky KÄRCHER v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt KÄRCHER Odstraňovač hmyzu 3-in-1 patří do skupiny produktů Tlakové myčky od značky KÄRCHER, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt KÄRCHER Odstraňovač hmyzu 3-in-1 označuje EAN kód 4039784712218.

KÄRCHER Odstraňovač hmyzu 3-in-1 - parametry produktu

KÄRCHER Odstraňovač hmyzu 3-in-1 - historie ceny a dostupnosti

KÄRCHER Odstraňovač hmyzu 3-in-1 - další zajímavé produkty

KÄRCHER Odstraňovač hmyzu 3-in-1 - jak nakoupit nejvýhodnější?