Kärcher Čistič dřeva 3 v 1, 1l

Kärcher Čistič dřeva 3 v 1, 1l

Kärcher Čistič dřeva 3 v 1, 1l

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kärcher Čistič dřeva 3 v 1, 1l - popis produktu

Chemie pro tlakové myčky KÄRCHER Čistič dřeva 3-in-1: Hledáte skutečně účinný a přitom šetrný čistič pro vaši dřevěnou terasu, chatku, plot nebo jinou dřevěnou plochu kolem domu či v zahradě, který současně zapůsobí i jako dokonalá povrchová ochrana? Čistící přípravek KÄRCHER 3-in-1 vás rozhodně nezklame. Hravě a rychle si poradí se všemi ošetřenými i neošetřenými venkovními dřevěnými povrchy, které díky svému vyváženému složení nejen perfektně vyčistí, ale rovnou také intenzivně ošetří a ochrání. Speciální formule poskytne povrchu ochranu dokonce i před UV zářením, čímž oddaluje opětovné ztmavnutí dřeva. Přípravek KÄRCHER účinně odstraňuje různé typy znečištění, špínu, prach, tuk, zmechovatělý povrch, emisní nečistoty, a přitom zůstává k ošetřovanému povrchu maximálně citlivý. Výhodou prostředku je možnost použití jak ve vysokotlakém čističi, tak i při ručním čištění. Díky prostředku KÄRCHER 3-in-1 tak budou všechny vaše dřevěné povrchy kolem domu stále jako nové. Klíčové vlastnosti čističe KÄRCHER 3 v 1Aktivní čistič dřeva KÄRCHER 3 v 1 pro venkovní terasy, ploty a dřevěné domyVhodný na všechny ošetřené i neošetřené dřevěné plochyCitlivě a účinně čistí a zároveň ošetřuje povrchPoskytuje dřevěnému povrchu UV ochranuDokonale odstraňuje veškeré nečistotyMožnost použití prostředku KÄRCHER 3 v 1 ve vysokotlakém čističi i při ručním čištěníObjem 1 litr  

Produkt Kärcher Čistič dřeva 3 v 1, 1l lze nalézt mezi produkty ve skupině Univerzální čističe, vyrábí jej značka KÄRCHER.

Tento produkt naleznete ve skupině Čističe myčky, je v nabídce značky KÄRCHER.

Produkt Kärcher Čistič dřeva 3 v 1, 1l patří do skupiny produktů Tlakové myčky od značky KÄRCHER.

Produkt Kärcher Čistič dřeva 3 v 1, 1l je označen EAN kódem 4039784712171.

Kärcher Čistič dřeva 3 v 1, 1l - parametry produktu

Kärcher Čistič dřeva 3 v 1, 1l - historie ceny a dostupnosti

Kärcher Čistič dřeva 3 v 1, 1l - další zajímavé produkty

Kärcher Čistič dřeva 3 v 1, 1l - jak nakoupit nejvýhodnější?