Kalhoty HANNAH Roland castlerock

Kalhoty HANNAH Roland castlerock

Kalhoty HANNAH Roland castlerock

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kalhoty HANNAH Roland castlerock - popis produktu

Kalhoty HANNAH Roland castlerock Víceúčelové pánské kalhoty Roland, ze kterých v mžiku oka uděláte kraťasy díky odepínatelným nohavicím. Hodí se pro trekking, turistiku či na cestování. Jsou vyrobeny z pružného materiálu AFT Stretch, který je příjemný na omak, je prodyšný, lehký a dovoluje maximální rozsah pohybu. Kalhoty chrání před slunečním zářením s UV 30. Kalhoty se dobře nosí díky anatomicky tvarovaným kolenům a pásku, kterým si snadno upravíte obvod pasu pro větší pohodlí. Rozparek na zip v dolní části nohavice vám usnadní obouvání. Všechny kapsy jsou opatřeny zipy, abyste na cestě nic netratili - dvě hlavní na bocích, jedna stehenní a jedna zadní.  VLASTNOSTI PRODUKTU pohlaví: Pánské typ produktu: kalhoty materiál: AFT Stretch hmotnost:370 g / L Složení: 85% polyamid + 15% elastan Kalhoty » Sportovní kalhoty » Kalhoty HANNAH Roland castlerock

Produkt Kalhoty HANNAH Roland castlerock patří do skupiny produktů Pánské kalhoty, je v nabídce značky Hannah, velikost odpovídá označení 2XL.

Kalhoty HANNAH Roland castlerock - parametry produktu

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
IntrastatPánské kalhoty-0,60-62034319
KategorieKalhoty, Pánské kalhoty
ZnačkaHannah
Velikost2XL

Kalhoty HANNAH Roland castlerock - historie ceny a dostupnosti

Kalhoty HANNAH Roland castlerock - další zajímavé produkty

Kalhoty HANNAH Roland castlerock - jak nakoupit nejvýhodnější?