Johnson´s Dětský pudr Baby Powder 100 g

Johnson´s Dětský pudr Baby Powder 100 g

Johnson´s Dětský pudr Baby Powder 100 g

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Johnson´s Dětský pudr Baby Powder 100 g - popis produktu

Dětský pudr JOHNSON'S BABY Dětský pudr 100 g: Dětská pokožka je velice náchylná k opruzení a podráždění. Proto byste vždy měli mít po ruce dětský pudr JOHNSONS BABY Powder 100 g, který na pokožce dítěte vytvoří jakýsi ochranný film zabraňující tření. Díky pudru JOHNSONS BABY Powder bude dětská pokožka hebká a zdravá. Pudr je hypoalergenní a dermatologicky testovaný.  Klíčové vlastnosti pudru JOHNSONS BABY Powder 100 gzanechá hebkou pokožkuJOHNSONS BABY Powder 100 g zabraňuje třeníeliminuje vznik opruzeninvytváří na pokožce ochranný filmJOHNSONS BABY Powder netvoří žmolkyAplikace:Nasypte pudr do dlaně a pak naneste na suchou a očištěnou pokožku. Vyhněte se oblastem kolem nosu a úst dítěte.Složení:Talc, parfum. 

Dětská pokožka je velmi citlivá a takovou potřebuje i péči. Pudr Johnson's díky svému složení ideálnímu pro miminka pomůže ochránit jejich zadeček i citlivá místa. Pudr je určen především pro dětské zadečky, ale můžete ho používat i na jemné oblasti krku a podpaždí. Ochraňuje pokožku vašeho miminka v oblasti zapářky před opruzením nebo popálením. Dětská pokožka je po něm hebká a jemná. Použití: Pudr nesypejte přímo na pokožku miminka, ale nejdříve si ho nasypte na dlaně a poté jemně přejíždějte po místech, která chcete ochránit. Dejte pozor, aby se nedostal do očiček nebo ho miminko nevdechlo. Pudr nanášejte na očištěnou a osušenou pokožku vašeho zlatíčka a poté nechte pokožku ještě chvíli větrat.

Dětská pokožka může být snadno podrážděna odřením či poškrábáním. JOHNSON’S® Baby pudr vytváří vrstvu proti tření, která pomáhá zachovávat dětskou pokožku zdravou a hebkou.

Produkt Johnson´s Dětský pudr Baby Powder 100 g je označen EAN kódem 3574660028096.

Johnson´s Dětský pudr Baby Powder 100 g - parametry produktu

Určenípro děti
KategorieKrémy
EAN3574660028096

Johnson´s Dětský pudr Baby Powder 100 g - historie ceny a dostupnosti

Johnson´s Dětský pudr Baby Powder 100 g - další zajímavé produkty

Johnson´s Dětský pudr Baby Powder 100 g - jak nakoupit nejvýhodnější?