Židle WARREN, textilní potah, šedá, černá

Židle WARREN, textilní potah, šedá, černá

Židle WARREN, textilní potah, šedá, černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 675,85 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Židle WARREN, textilní potah, šedá, černá - popis produktu

Bytelná stohovatelná židle s čalouněným sedákem a opěradlem. Židle má pevnou kovovou konstrukci opatřenou práškovým lakem. Pro lepší stabilitu židle jsou její zadní nohy lehce zkosené. Snadnou manipulaci zajistí praktický úchyt integrovaný do opěradla židle.Židle je ideální výbavou jídelen, konferenčních sálů a dalších podobných prostor. Židle využijete i jako záložní kus nábytku, který lze použít v případě, že se v místnosti sejde více lidí, než jste původně předpokládali. Židle jsou stohovatelné a lze je v případě potřeby rychle a snadno naskládat na sebe a odklidit. Židle ve stohu zabírají minimum prostoru a usnadňují úklid místnosti. Sedák i opěradlo jsou bohatě čalouněné a poskytují nadstandartní komfort. Dodáváme ve dvou verzích provedení potahu - textil nebo koženka. Židle má pevnou kovovou konstrukci opatřenou černým práškovým lakem. Pro lepší stabilitu židle jsou její zadní nohy lehce zkosené.

Produkt Židle WARREN, textilní potah, šedá, černá patří do skupiny produktů Jídelní židle, v barvě grey v nabídce e-shopu Ajprodukty.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Jídelní stoly, barevná verze je grey, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Produkt Židle WARREN, textilní potah, šedá, černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Barové židle, v barvě grey, naleznete jej v e-shopu Ajprodukty.cz.

Židle WARREN, textilní potah, šedá, černá - parametry produktu

Barvagrey
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4
sale_price
Šířka490
Výška
Hloubka
Hmotnost7
KategorieŽidle, Stoly, Jídelní židle, Jídelní stoly, Barové židle, Barové stoly
Barvagrey
E-shopAjprodukty.cz

Židle WARREN, textilní potah, šedá, černá - historie ceny a dostupnosti

Židle WARREN, textilní potah, šedá, černá - další zajímavé produkty

Židle WARREN, textilní potah, šedá, černá - jak nakoupit nejvýhodnější?