Whisky Akashi je jedinou whisky na světě, kterou vyrábí Toji (velký mistr v umění výroby saké) implementací metod výroby saké do procesu výroby whisky. Použitý destilační hrnec je menší než ten, který používají skotské i jiné japonské lihovary, což zase snižuje hladiny
Blended whisky z Japonska, pochází ze tří destilerií: Yamazaki, Hakushu a Chita. Hlavním komponentem směsi je Hakashu single malt whisky a poté obilná Chita whisky. Vzniká krásně vyvážená whisky, kterou si nejlépe vychutnáte samostatně. | Vůně je jemná s náznakem ovoce, medu,
Jedinečný silný slad, který kombinuje vanilku s americkými dubovými tóny a uvolňuje fantastickou paletu sladových chutí. Zraje po dobu 5 let v sudech po sherry. Dokonalá whisky na uvolnění pro ty, kteří se chtějí ponořit do něčeho nového.Vůně: bohatá vůně mandlí a