Isostar láhev, 1000ml černá

Isostar láhev, 1000ml černá

Isostar láhev, 1000ml černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Isostar láhev, 1000ml černá - popis produktu

Láhev na pití Isostar láhev, 1000ml černá:Láhev na pití Isostar vám poskytne kontrolu nad pitným režimem. Díky svému estetickému vzhledu a praktickému uzávěru, který eliminuje veškeré riziko úniku, se tato láhev stává ideálním prostředkem pro podporu zdravého životního stylu. Je ideální pro sportovní aktivity, jako je například turistika a fitness, ale rovněž se osvědčí během jiných sportů, cestování nebo v práci. Díky objemu 1 l můžete mít plnou důvěru v to, že budete mít vždy po ruce svůj zdroj tekutin. Tato plastová láhev na pití Isostar je zhotovena z pevného materiálu, který zajišťuje nízkou hmotnost a jednoduchou údržbu. Výška láhve je 31 cm. Zajímavé provedení podtrhuje černá barva. Zásadní přednosti láhve na pití Isostar láhev, 1000ml černá Láhev na vodu Isostar vám umožní dodržovat pravidelný pitný režim Skvělý společník při sportovních aktivitách, jako je například turistika a fitness S objemem 1 l K výrobě láhve na pití slouží plast Složení je bez BPA Speciální mechanismus uzávěru umožňuje otevírání jednou rukou Vhodná pro louhování kousků ovoce a bylinek pro bohatší chuť S uzavíratelným ventilem Výška láhve činí 31 cm Bezstarostná cesta k přirozené hydrataci Láhev na pití Isostar se vám zalíbí pro své vlastnosti. Její silnou stránkou je, že neobsahuje zdraví škodlivou látku BPA, která by se mohla uvolňovat do nápojů. Pochutnejte si na doušcích osvěžující vody bez starostí o své zdraví. Velmi jednoduchá obsluha je samozřejmostí. Mechanismus uzávěru umožňuje otevření pouze jednou rukou, což vám dává rychlý a bezproblémový přístup k nápoji v jakékoliv situaci. Láhev můžete umývat i v myčce na nádobí. Láhev na pití Isostar vás osloví svými detaily Poskytněte svému každodennímu životu zdravý základ pomocí láhve na vodu Isostar. Těšit se můžete na bezpečný uzávěr, u kterého nehrozí únik tekutin a pítko v podobě uzavíratelného ventilu. Při opakovaném použití oceníte zabezpečený uzávěr, který nepropustí ani kapku tekutiny a otvor umožňující pohodlné pití.

Produkt Isostar láhev, 1000ml černá patří do skupiny produktů Láhve na pití od značky Isostar, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Láhve na vodu, patří značce Isostar, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Isostar láhev, 1000ml černá patří do skupiny produktů Pitný režim, vyrábí jej značka Isostar, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Isostar láhev, 1000ml černá je označen EAN kódem 3175681074651.

Isostar láhev, 1000ml černá - parametry produktu

Isostar láhev, 1000ml černá - historie ceny a dostupnosti

Isostar láhev, 1000ml černá - další zajímavé produkty

Isostar láhev, 1000ml černá - jak nakoupit nejvýhodnější?