SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG IPSKXBG1

SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG IPSKXBG1

SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG IPSKXBG1

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 192 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG IPSKXBG1 - popis produktu

Změkčovač vody SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG IPSKXBG1: Se změkčovačem vody IPS Kalyxx od Swiss Aqua Technologies už nikdy nebudete řešit usazování vodního kamene na vodovodních prvcích ve vaší domácnosti, ať už se jedná o potrubí, ohřívače vody nebo kohoutky. Díky nové patentované technologii TGP (turbulentní galvanická polarizace) dokáže tento změkčovač snížit tvorbu vodního kamene s účinností až 76 %. Skvělou zprávou je, že k tomu nepotřebuje žádné chemikálie ani externí zdroj energie. Změkčovač vody IPS Kalyxx blue line G1 je určen pro potrubí se studenou pitnou vodou. Oproti IPS red line má antibakteriální účinek (ověřená účinnost 38,46 % v odstranění bakterie Escherichia coli). Klíčové vlastnosti změkčovače vody Swiss Aqua Technologies IPS Kalyxx blue line G1Ekologický a bezúdržbový změkčovač vodyZměkčovač Swiss Aqua Technologies IPS Kalyxx sníží tvorbu vodního kamene s účinností až 76 %Funguje na principu turbulentní galvanické polarizacePro svůj provoz nevyžaduje elektrickou energii ani chemikálieZměkčovač IPS Kalyxx blue line G1 je určen pro potrubí se studenou pitnou vodouS jeho použitím prodloužíte životnost vodovodních prvků a získáte kvalitnější voduSnadná instalace, odhadovaná životnost 10 let Bezúdržbový a ekologický změkčovač vodyIPS Kalyxx blue line G1 je úžasné zařízení, které efektivně změkčuje studenou pitnou vodu na principu mokrého galvanického článku, kdy narušuje tvorbu krystalů vodního kamene na všech vodovodních prvcích. Nejenže během svého provozu nepotřebuje žádnou údržbu, zdroj energie ani chemikálie, ale s jeho použitím získáte ještě další výhody, jako je prodloužená životnost ohřívačů vody, sanitárního vybavení a kvalitnější ionizovaná voda. IPS Kalyxx je až 4× účinnější než přední elektronické odstraňovače vodního kamene. Je rovněž držitelem certifikátu NRL a TÜV o bezpečnosti používání zařízení. Změkčovač IPS Kalyxx blue line G1 se snadno instaluje a předpokládaná doba jeho životnosti je 10 let. Připojení:G 1 (female)Max. průtok:4 m3/hMax. tlak:max (vstup): 10 Bar / 1 MPaTlak při max. průtoku:6,68 mBarTeplota:min/max (vstup): 0 až 100 °CMateriál těla:nerezová ocelTyp potrubí:měděné, CPVC, PVC, PEXPrůměr:50 mmDélka:251 mmHmotnost:930 g

Produkt SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG IPSKXBG1 patří do skupiny produktů Vodní filtry, vyrábí jej značka Swiss Aqua Technologies, SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG, v nabídce prodejce Svet-koupelny.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Změkčovače vody, vyrábí jej značka Swiss Aqua Technologies, SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG, naleznete jej v e-shopu Svet-koupelny.cz.

Produkt SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG IPSKXBG1 má EAN kód 8588006413755.

SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG IPSKXBG1 - parametry produktu

SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG IPSKXBG1 - historie ceny a dostupnosti

SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG IPSKXBG1 - další zajímavé produkty

SWISS AQUA TECHNOLOGIES AG IPSKXBG1 - jak nakoupit nejvýhodnější?