Bazén PRISM FRAME PREMIUM 4.27 x 1.07 m s filtrací, 26720NP

Bazén PRISM FRAME PREMIUM 4.27 x 1.07 m s filtrací, 26720NP

Bazén PRISM FRAME PREMIUM 4.27 x 1.07 m s filtrací, 26720NP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bazén PRISM FRAME PREMIUM 4.27 x 1.07 m s filtrací, 26720NP - popis produktu

  NEJŠIRŠÍ VÝBĚR BAZÉNŮ V ČECHÁCH     Jednoduše smontovatelný, robustní bazén s dlouhou životností INTEX® PRISM FRAME Oval je oblíbený samonosný rodinný bazén. Zaujme jednoduchou montáží a extrémně dlouhou životností. Bazén s antikorozním rámem a dodatečnými stabilizačními pásy zaručuje skvělou zábavu pro celou rodinu během dlouhých a horkých dnů. Perfektní příležitost jak si užít ideálního odpočinku a relaxace horkého letního dne. Vana bazénu je vyrobena z SUPER-TOUGH®- odolného materiálu z polyesterové podkladové tkaniny se silným, oboustranně nalaminovaným PVC, který posiluje celý bazén a zabezpečuje vysokou odolnost proti prasknutí, nebo propíchnutí. SUPER-TOUGH® je obzvlášť odolný proti oděru, nárazu a slunečnímu záření. Dno s mozaikou chrání před uklouznutím. Sestavení a demontáž bazénu pro mimosezonní skladování je velmi jednoduché. Montáž bazénu je velmi rychlá, nepotřebujete žádné nástroje. Jediné co musíte udělat, je připojit rámové trubky pomocí Clic On System™ a můžete začít napouštět vodou.     Prožijte léto ve vlastním bazénu s celou rodinou s maximálním soukromím!     Rozměr: 4.27 x 1,07 m     - Snadné instalace - Realistický mozaikový potisk na vnitřní straně pláště, na stranách a na dně bazénu - Korozivzdorné kovové rámy - Díky unikátnímu oválnému provedení a tvaru je tento bazén kompaktnější, k instalaci proto potřebujete méně místa a k naplnění stačí méně vody - Stěny ze 3 vrstev odolného materiálu SUPER-TOUGH® pro lepší oporu - Clic On System™ – konektory tvaru T lisované na zakázku zajišťuje bezpečné a pevné propojení konstrukce a zároveň pomáhají předcházet korozi v místě kontaktu dvou kovových součástí - Snadná demontáž při přípravě na uložení mimo sezónu - Objem vody: 12.706 l - Stěny zkonstruované z materiálu SUPER-TOUGH®, který dosahuje vynikající pevnosti a trvanlivosti díky jádru z polyesterové síťoviny, kolem kterého jsou další dvě vrstvy vysoce odolného PVC. - Celková tloušťka stěny 0,40 až 0,80 mm.     KARTUŠOVÁ FILTRACE INTEX C1000 28638 Vyrobena tak, aby bazén udržoval stále čistý. Díky filtraci vody pomocí speciální papírové vložky vytváří hygienicky čisté podmínky pro koupání v bazénu. Čerpadlo z vysoce kvalitních materiálů a součástí. Snadné, efektivní a ekonomické čištění vody v bazénu.     Technické parametry: - průtok vody v čerpadle (kapacita čerpadla): 3.785 l / hod - vhodné pro střední a velké nadzemní bazény do 20 m3 - příkon filtrace 99 W     Popis: - trvanlivá nádrž filtru - kompatibilní s typem filtrační vložky A - kompatibilní s ventily 3,2 cm pomocí dodaných adaptérů     OBSAH BALENÍ: - bazén s konstrukcí - kartušová filtrace - bezpečnostní schůdky - krycí plachta - podložka pod bazén    

Intex 26720 Bazénový set 427 x 107 cm

Rámový nadzemní bazén poskytuje výhody jak nafukovacího nadzemního bazénu tak i kovového. Mezi jeho výhody patří kromě jednoduché montáže i velmi stabilní konstrukce a nově vyvinutý unikátní kovový rám. Dno a boční stěny bazénu Prism Frame jsou vyrobeny ze 3 vrstev materiálu.

Pumpu smí používat pouze dospělé osoby! Jednoduchá montáž. Postavte bazén na rovinu. Pozor na ostré předměty a písek. Uchovejte informace pro budoucí použití. Uchovejte informace pro budoucí použití.

Parametry

  • Bazén o velikosti 427×107 cm 
  • Obsahuje 220–240 V filtrační čerpadlo, žebřík, podložka, kryt na bazén 
  • Objem vody (90% výšky stěny): 12 706 l 
  • Připraven pro napuštění vody za 45 minut Filtr čerpadla (220–240 V) 
  • Snadné čištění filtrační vložky, průtok vody při čerpadla 
  • Průtok vody na čerpadlo (výkon čerpadla): 3785 l 
  • Používá typ náhradní kazety 
  • Snadná instalace – stačí připojit hadice. 

Žebřík • ocelový rám • vysoce kvalitní plast • Snadná montáž • Maximální zatížení: 130 kg 

Podložka 

• Odolný materiál • Poskytuje zvýšenou ochranu dna bazénu Kryt • Odolný materiál • lanové uchopení proti odfouknutí

Pumpu smí používat pouze dospělé osoby! Jednoduchá montáž. Postavte bazén na rovinu. Pozor na ostré předměty a písek. Uchovejte informace pro budoucí použití. Uchovejte informace pro budoucí použití.

Vlastní bazén na zahradě je radostí pro každého z členů domácnosti. Pro děti je to příležitost naučit se plavat a hrát si ve vodě a pro dospělé je to místo k odpočinku a ochlazení. Postavte si bazén Intex na svou zahradu, kde v horkém létě strávíte mnoho hodin. Pamatujte, že bazén musí být umístěn na rovném povrchu! Vnitřní vrstva materiálu je vyplněna nylonovou síťovinou, která zpevňuje strukturu a zajišťuje odolnost po mnoho let. Další vrstvy jsou zodpovědné za odolnost proti propíchnutí a povětrnostním vlivům. Rám bazénu je odolný proti korozi a je navržen tak, aby podpíral bazén svisle. Díky němu dosahuje voda v bazénu patřičné výšky, díky čemuž mají děti možnost naučit se plavat. Součástí bazénu je protiskluzový žebřík. Sada obsahuje kryt, který chrání vodu v bazénu před nečistotami. Zabraňuje vstupu dětí do bazénu bez vašeho souhlasu a zpomaluje ztráty tepla z vody. Součástí bazénu je filtrace se vším potřebným příslušenstvím. Filtrace udrží vodu v čistotě a zajistí její správné provzdušňování. Filtrace je napájena 220 - 240 V a její kapacita je 3785 L/h. K filtraci jsou připevněny i filtry typu A, které dokonale zachycují veškeré nečistoty. Filtrace produkuje miliony vzduchových bublin, díky nimž se voda snáze čistí a filtruje, je zdravější a příjemnější pro kontakt s pokožkou. Při tomto procesu dochází i k oxidaci železa a hořčíku, díky čemuž si voda zachovává lepší průhlednost. Podívejte se i na další produkty ze série Intex. Specifikace produktu: Zahradní bazén Intex Filtrace, kryt, podklad součástí Žebřík protiskluzový součástí Pohodlná madla Kapacita: 12706L Výška: 107 cm Průměr: 427 cm Hmotnost: 61,7 kg Bezpečná a stabilní konstrukce Zesílený kovový rám odolný proti korozi Ventil pro snadné a rychlé vypouštění Třívrstvé PVC s nylonovou výztuhou síťoviny

Kruhový bazén Prism Frame o rozměrech 427 x 107 cm je určen pro svlažení dětí i dospělých v horkých letních dnech.

Připraven pro napuštění vody je cca za 45 minut.

Materiálem pro výrobu bazénu je trojvrstvá hmota SUPER-TOUGH®, složená z polyesterové podkladové tkaniny se silným, oboustranně nalaminovaným PVC. Bazén není vhodný pro založení do země. Voda se vypouští výpustným ventilem. Je dodáván rovnou i s kartušovou filtrací Intex o výkonu 3,785 l/h.

Firma Intex obhajuje svoji kvalitu výrobků pro rekreaci a zábavu na celosvětovém trhu již několik desítek let. To platí jak pro bazény a krycí plachty, tak pro nafukovací hračky, matrace a drobné příslušenství do vody.

Přednosti:

  • jednoduchá montáž i demontáž
  • snadné čištění filtrační vložky
  • vysoká stabilita a dlouhá životnost
  • odolný proti oděru, nárazu a slunečnímu záření

Obsah balení:

  • bazén, kartušové čerpadlo, schůdky
  • krycí plachta, podložka pod bazén

Kupte si kruhový bazén Intex!

Vhodné pro děti od 6 let Materiál: Ocel / Premium PVC Rozměr: 427 x 107 cm Objem vody při napuštění do 90%: 12 706 litrů Součástí kartušová filtrace: průtok 3,785 l/h

Bazén 26720 Prism Frame 427 x 107 cmNadzemní bazén Intex Prism Frame vám umožní užívat si soukromé koupání s rodinou a přáteli a zapomenout na přelidněná veřejná koupaliště. Je zajímavý jak atraktivní cenou, tak i velmi snadným zprovozněním, které zvládne každý a je za chvíli hotové, jednoduchou údržbou a také dlouhou životností ruku v ruce s maximální bezpečností díky robustní konstrukci. Tento bazén je dodáván rovnou i s kartušovou filtrací Intex o výkonu 3,785 l/h, aby byl bazén v ideální kondici po celou sezonu.Technický popis:- Výrobce: Intex- Tvar: Kruhový- Rozměry: 427x107 cm- Materiál: Ocel / Premium PVC- Provedení: Nadzemní- Objem vody při napuštění do 90% - 12 706 litrů - Součástí kartušová filtrace - průtok 3,785 l/h- Konstrukce připravena za 45 min.Obsah balení:- Bazén- Schůdky- Kartušová filtrace- Krycí plachta- Podložka pod bazén

Produkt Bazén PRISM FRAME PREMIUM 4.27 x 1.07 m s filtrací, 26720NP má EAN kód 6941057414355.

Bazén PRISM FRAME PREMIUM 4.27 x 1.07 m s filtrací, 26720NP - parametry produktu

FiltraceKartušová filtrace
Hloubka vody92 cm
Objem12706L
Průměr427 cm
PůdorysKruh
TypS konstrukcí
VýbavaKrycí plachta, Schůdky
Délka427 cm
Šířka427 cm
Výška107 cm
Hmotnost59 kg
KategoriePodložky, Stavebniny, Bazény, Žebříky, Filtrace, Bazénky
EAN6941057414355

Bazén PRISM FRAME PREMIUM 4.27 x 1.07 m s filtrací, 26720NP - historie ceny a dostupnosti

Bazén PRISM FRAME PREMIUM 4.27 x 1.07 m s filtrací, 26720NP - další zajímavé produkty

Bazén PRISM FRAME PREMIUM 4.27 x 1.07 m s filtrací, 26720NP - jak nakoupit nejvýhodnější?