Plavecké brýlé INTEX 55602 SPORT PLAY 8+ Varianta: fialová

Plavecké brýlé INTEX 55602 SPORT PLAY 8+ Varianta: fialová

Plavecké brýlé INTEX 55602 SPORT PLAY 8+ Varianta: fialová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 69 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Plavecké brýlé INTEX 55602 SPORT PLAY 8+ Varianta: fialová - popis produktu

Plavecké brýle Plavecké brýle Play: Stěžují si vaše děti na pálení očí při plavání? Pak je tu snadné řešení v podobě kvalitních plaveckých brýlí Play, které ochrání dětská očka před chlorem. Brýle mají polykarbonátové čočky s UV ochranou a Anti-fog vrstvou proti zamlžování. Padnou dětem ve věku od 8 let. Pohodlně tvarované brýle mají těsnění z termoplastické gumy, se kterou budou přesně sedět na obličeji, a poskytují maximální komfort při nošení i díky nastavitelnému řemínku.  Klíčové vlastnosti plaveckých brýlí Play Polykarbonátové čočky s UV ochranou Anti-fog vrstva proti zamlžování Nastavitelný řemínek Ochrana očí před chlorem Těsnění z termoplastické gumy Vhodné pro děti od 8 letDokonale vodotěsné plavecké brýle Play 

Intex 55602 Brýle plaveckéTyto jednoduché brýle vám umožní se klidně koukat pod vodou bez nejmenších problémů. Výhodné zejména v bazénech, kde se chloruje voda.  Moderní plavecké brýle s průhlednými bezpečnostními čočkami. Pohodlné tvarované košíčky na oči pro dokonalou těsnost. Upravitelný pásek pro bezpečné a pohodlné nošení. Technický popis:- Výrobce: Intex- Více barevných možností- Vhodné pro děti 8+- Materiál: Plast- Bezpečnostní čočky- Nastavitelný pásek

Produkt Plavecké brýlé INTEX 55602 SPORT PLAY 8+ Varianta: fialová patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku INTEX, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky do vody od značky INTEX, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Plavecké brýlé INTEX 55602 SPORT PLAY 8+ Varianta: fialová lze nalézt mezi produkty ve skupině Plavecké brýle, je v nabídce značky INTEX v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Plavecké brýlé INTEX 55602 SPORT PLAY 8+ Varianta: fialová popisuje EAN kód 6941057456027.

Plavecké brýlé INTEX 55602 SPORT PLAY 8+ Varianta: fialová - parametry produktu

Plavecké brýlé INTEX 55602 SPORT PLAY 8+ Varianta: fialová - historie ceny a dostupnosti

Plavecké brýlé INTEX 55602 SPORT PLAY 8+ Varianta: fialová - další zajímavé produkty

Plavecké brýlé INTEX 55602 SPORT PLAY 8+ Varianta: fialová - jak nakoupit nejvýhodnější?