Fujifilm instax mini Candypop WW1

Fujifilm instax mini Candypop WW1

Fujifilm instax mini Candypop WW1

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 280 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fujifilm instax mini Candypop WW1 - popis produktu

Fotopapír Fujifilm instax mini Candypop WW1: Fotografický papír Fujifilm Instax mini Candypop WW1 slouží k okamžitému vyvolání fotografie na fotoaparátu Fujifilm Instax mini. Balení obsahuje kazetu, po jejímž vložení do přístroje můžete vykouzlit až 10 krásných a nápaditých snímků, které si ihned po vyfocení můžete založit do alba, pověsit či je věnovat jako milou pozornost. Tento fotopapír se díky své originalitě okamžitě stává oblíbencem každého kreativního fotografa. Klíčové vlastnosti Fujifilm Instax mini Candypop WW1Fotopapír o velikosti 54 × 86 mmFotografie o velikosti 46 × 62 mmOriginální barevně dekorovaný rámečekLesklý fotopapírOptimální citlivost (ISO 800)Výměnná kazeta na 10 fotografiíPro fotoaparáty Fujifilm Instax mini

Tento produkt se nachází v kategorii Fotografické papíry, je v nabídce značky Fujifilm, v nabídce prodejce Tonerpartner.cz, Alza.cz.

Produkt Fujifilm instax mini Candypop WW1 popisuje EAN kód 4547410241587.

Fujifilm instax mini Candypop WW1 - parametry produktu

Fujifilm instax mini Candypop WW1 - historie ceny a dostupnosti

Fujifilm instax mini Candypop WW1 - další zajímavé produkty

Fujifilm instax mini Candypop WW1 - jak nakoupit nejvýhodnější?