INGENUITY Podsedák na židli 2v1 Baby Base Cashmere 6m+ do 22 kg

INGENUITY Podsedák na židli 2v1 Baby Base Cashmere 6m+ do 22 kg

INGENUITY Podsedák na židli 2v1 Baby Base Cashmere 6m+ do 22 kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

INGENUITY Podsedák na židli 2v1 Baby Base Cashmere 6m+ do 22 kg - popis produktu

Pohodlný, snadno čistící se podsedák pomáhá dítěti stravovat se u stolu v ideální výšce. Vychutnejte si tak více smíchu a konverzace, včetně dětských rozhovorů, při společném obědě nebo večeři. Podsedák se snadno upevňuje na jídelní židle. Funkce 2v1 Vám umožňuje použít jej jako sezení u stolu, ale také jako sedátko na podlaze během volného času. Díky odnímatelnému pultíku má děťátko vlastní stůl dokonalé velikosti, kde občerstvení i hračky jsou na dosah. Pokud se nepoužívá, pohodlně se vyklopí pod samotné sedátko. Když dítě vyroste z vysoké židle tento podsedák je přesně to, co potřebujete. Vlastnosti: snadno se připojuje na jídelní židle funkce 2v1 jako sezení u stolu nebo jako sedátko na podlaze možnost připojit zádovou pírku pro menší děti jednoduše se čistí odnímatelný pultík bez BPA odnímatelná pěnová vložka vhodné pro děti od 6m+ nosnost: s použitím pěnové vložky max. 15 kg, bez použitií pěnové vložky max. 22 kg Rozměry produktu: 30 cm x 44 cm x 39 cm

Produkt INGENUITY Podsedák na židli 2v1 Baby Base Cashmere 6m+ do 22 kg patří do skupiny produktů Jídelní židle, je v nabídce značky Ingenuity.

Tento produkt naleznete ve skupině Jídelní stoly od značky Ingenuity.

Produkt INGENUITY Podsedák na židli 2v1 Baby Base Cashmere 6m+ do 22 kg patří do skupiny produktů Kojenecké láhve, patří pod značku Ingenuity.

INGENUITY Podsedák na židli 2v1 Baby Base Cashmere 6m+ do 22 kg - parametry produktu

INGENUITY Podsedák na židli 2v1 Baby Base Cashmere 6m+ do 22 kg - historie ceny a dostupnosti

INGENUITY Podsedák na židli 2v1 Baby Base Cashmere 6m+ do 22 kg - další zajímavé produkty

INGENUITY Podsedák na židli 2v1 Baby Base Cashmere 6m+ do 22 kg - jak nakoupit nejvýhodnější?