INGENUITY Podsedák na jídelní židli Easy Clean Booster Green do 15kg

INGENUITY Podsedák na jídelní židli Easy Clean Booster Green do 15kg

INGENUITY Podsedák na jídelní židli Easy Clean Booster Green do 15kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 379 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

INGENUITY Podsedák na jídelní židli Easy Clean Booster Green do 15kg - popis produktu

Podsedák ity by Ingenuity My Spot Easy-Clean Booster – Teal je dokonalý podsedák, který poskytne vašemu dítěti místo u stolu. Tento snadno čistitelný podsedák je navržen s utíratelnou základnou a omyvatelnými, odnímatelnými popruhy, které si poradí s rozlitým jídlem. Víme, že udržet vaše dítě v bezpečí je nesmírně důležité. Proto je tento podsedák vybaven tříbodovými bezpečnostními pásy, které zajistí bezpečnost vašeho děťátka během jídla. Tento podsedák se připevňuje k většině typů jídelních židliček, takže váš drobeček může snadno svačit a hrát si. Díky své lehké konstrukci jej můžete snadno skladovat doma nebo si jej vzít s sebou na cesty. Podsedák My Spot Easy-Clean je součástí barevné a hravé kolekce Sun Valley od společnosti Ingenuity. Podsedák ity by Ingenuity My Spot Easy-Clean Booster – Teal je úžasným dárkem k dětské oslavě pro budoucí milované rodiče! Rozměry: 25,4 × 37,47 × 3­6,83 cm

Produkt INGENUITY Podsedák na jídelní židli Easy Clean Booster Green do 15kg patří do skupiny produktů Jídelní židle, je v nabídce značky Ingenuity.

Tento produkt se nachází v kategorii Kojenecké láhve, patří pod značku Ingenuity.

INGENUITY Podsedák na jídelní židli Easy Clean Booster Green do 15kg - parametry produktu

INGENUITY Podsedák na jídelní židli Easy Clean Booster Green do 15kg - historie ceny a dostupnosti

INGENUITY Podsedák na jídelní židli Easy Clean Booster Green do 15kg - další zajímavé produkty

INGENUITY Podsedák na jídelní židli Easy Clean Booster Green do 15kg - jak nakoupit nejvýhodnější?