APe Káva Indie Plantation A 250 g | | Podle oblasti a druhu v ní můžeme nalézt kořeněné (káva je zde často pěstována společně s pepřem), oříškové, ovocné i čokoládové tóny. | | Indie má osm hlavních pěstitelských oblastí, všechny jsou na jihu země - nejznámější jsou
APe Káva Indie Plantation A 500 g | | Podle oblasti a druhu v ní můžeme nalézt kořeněné (káva je zde často pěstována společně s pepřem), oříškové, ovocné i čokoládové tóny. | | Indie má osm hlavních pěstitelských oblastí, všechny jsou na jihu země - nejznámější jsou
APe Káva Indie Monsooned Malabar 250 g | | Tato káva je jednou z několika málo druhů, které jsou zpracovány jiným způsobem než je obvyklé a to z ní dělá velmi ceněnou zvláštnost z pobřežní oblasti Malabar. | | Ojedinělá a nevšední je závěrečná fáze při zpracování zrn,
APe Káva Indie Monsooned Malabar 1000 g | | Tato káva je jednou z několika málo druhů, které jsou zpracovány jiným způsobem než je obvyklé a to z ní dělá velmi ceněnou zvláštnost z pobřežní oblasti Malabar. | | Ojedinělá a nevšední je závěrečná fáze při zpracování zrn,
APe Káva Indie Monsooned Malabar 500 g | | Tato káva je jednou z několika málo druhů, které jsou zpracovány jiným způsobem než je obvyklé a to z ní dělá velmi ceněnou zvláštnost z pobřežní oblasti Malabar. | | Ojedinělá a nevšední je závěrečná fáze při zpracování zrn,
APe Káva Indie Plantation A 1000 g | | Podle oblasti a druhu v ní můžeme nalézt kořeněné (káva je zde často pěstována společně s pepřem), oříškové, ovocné i čokoládové tóny. | | Indie má osm hlavních pěstitelských oblastí, všechny jsou na jihu země - nejznámější jsou
Coffeespot India Monsooned Malabar 1000 g | | India Monsooned Malabar je zrnková káva. | | | Region: Karnataka | Oblast: Západní Ghast | Výrobci: Drobní farmáři v regionu | Odrůda : Kents, S.795, Catimor, Selection 9 | Metoda zpracování: suchá/Monsooned | Nadmořská výška: 1100 - 1200
Coffeespot India Monsooned Malabar 500 g | | India Monsooned Malabar je zrnková káva. | | | Země: Indie | Region: Karnataka | Oblast: Západní Ghast | Výrobci: Drobní farmáři v regionu | Odrůda : Kents, S.795, Catimor, Selection 9 | Metoda zpracování: suchá/Monsooned | Nadmořská výška: 1100 -
Hodně kofeinu, hodně hořkosti. Indická robusta je káva pro velké kluky a holky. Oceníte ji v případě dlouhých cest, nudných porad nebo nočních směn. Ale nebojte se, pod štiplavou chutí se rozkrývá hořká čokoláda a crema je přímo ukázková. Použijte robustu jako základ
Hodně kofeinu, hodně hořkosti. Indická robusta je káva pro velké kluky a holky. Oceníte ji v případě dlouhých cest, nudných porad nebo nočních směn. Ale nebojte se, pod štiplavou chutí se rozkrývá hořká čokoláda a crema je přímo ukázková. Použijte robustu jako základ
Hodně kofeinu, hodně hořkosti. Indická robusta je káva pro velké kluky a holky. Oceníte ji v případě dlouhých cest, nudných porad nebo nočních směn. Ale nebojte se, pod štiplavou chutí se rozkrývá hořká čokoláda a crema je přímo ukázková. Použijte robustu jako základ
Hodně kofeinu, hodně hořkosti. Indická robusta je káva pro velké kluky a holky. Oceníte ji v případě dlouhých cest, nudných porad nebo nočních směn. Ale nebojte se, pod štiplavou chutí se rozkrývá hořká čokoláda a crema je přímo ukázková. Použijte robustu jako základ
Hodně kofeinu, hodně hořkosti. Indická robusta je káva pro velké kluky a holky. Oceníte ji v případě dlouhých cest, nudných porad nebo nočních směn. Ale nebojte se, pod štiplavou chutí se rozkrývá hořká čokoláda a crema je přímo ukázková. Použijte robustu jako základ
Káva k Indii patří víc než dvě stě let. Za tu dobu si získala mimořádně dobré jméno a také miliony příznivců po celém světě. Místní farmáři experimentují s pěstitelskými postupy, inovují procesy zpracování a každoročně posouvají úroveň svých sklizní k ještě
Káva k Indii patří víc než dvě stě let. Za tu dobu si získala mimořádně dobré jméno a také miliony příznivců po celém světě. Místní farmáři experimentují s pěstitelskými postupy, inovují procesy zpracování a každoročně posouvají úroveň svých sklizní k ještě
Káva k Indii patří víc než dvě stě let. Za tu dobu si získala mimořádně dobré jméno a také miliony příznivců po celém světě. Místní farmáři experimentují s pěstitelskými postupy, inovují procesy zpracování a každoročně posouvají úroveň svých sklizní k ještě
Káva k Indii patří víc než dvě stě let. Za tu dobu si získala mimořádně dobré jméno a také miliony příznivců po celém světě. Místní farmáři experimentují s pěstitelskými postupy, inovují procesy zpracování a každoročně posouvají úroveň svých sklizní k ještě
Káva k Indii patří víc než dvě stě let. Za tu dobu si získala mimořádně dobré jméno a také miliony příznivců po celém světě. Místní farmáři experimentují s pěstitelskými postupy, inovují procesy zpracování a každoročně posouvají úroveň svých sklizní k ještě
Indická promývaná robusta hraje zásadní roli v sestavování delikátních kávových směsích určených zejména pro italský trh. Většina espress, která si dáte vlastně kdekoli v Evropě, využívá její úchvatně plné a lehce čokoládové chuti a zároveň se díky ní chlubí
Indická promývaná robusta hraje zásadní roli v sestavování delikátních kávových směsích určených zejména pro italský trh. Většina espress, která si dáte vlastně kdekoli v Evropě, využívá její úchvatně plné a lehce čokoládové chuti a zároveň se díky ní chlubí
Indická promývaná robusta hraje zásadní roli v sestavování delikátních kávových směsích určených zejména pro italský trh. Většina espress, která si dáte vlastně kdekoli v Evropě, využívá její úchvatně plné a lehce čokoládové chuti a zároveň se díky ní chlubí
Indická promývaná robusta hraje zásadní roli v sestavování delikátních kávových směsích určených zejména pro italský trh. Většina espress, která si dáte vlastně kdekoli v Evropě, využívá její úchvatně plné a lehce čokoládové chuti a zároveň se díky ní chlubí
Dokonale vyvážený poměr jednodruhové keňské, indonéské a indické výběrové kávy je zárukou dokonale lahodného espressa. Každou sortu totiž pražíme zvlášť a na jiný stupeň. Už na první pohled poznáte světlejší a tmavší zrna a na první ochutnání identifikujete
Indická promývaná robusta hraje zásadní roli v sestavování delikátních kávových směsích určených zejména pro italský trh. Většina espress, která si dáte vlastně kdekoli v Evropě, využívá její úchvatně plné a lehce čokoládové chuti a zároveň se díky ní chlubí
Dokonale vyvážený poměr jednodruhové keňské, indonéské a indické výběrové kávy je zárukou dokonale lahodného espressa. Každou sortu totiž pražíme zvlášť a na jiný stupeň. Už na první pohled poznáte světlejší a tmavší zrna a na první ochutnání identifikujete
Dokonale vyvážený poměr jednodruhové keňské, indonéské a indické výběrové kávy je zárukou dokonale lahodného espressa. Každou sortu totiž pražíme zvlášť a na jiný stupeň. Už na první pohled poznáte světlejší a tmavší zrna a na první ochutnání identifikujete
Dokonale vyvážený poměr jednodruhové keňské, indonéské a indické výběrové kávy je zárukou dokonale lahodného espressa. Každou sortu totiž pražíme zvlášť a na jiný stupeň. Už na první pohled poznáte světlejší a tmavší zrna a na první ochutnání identifikujete
Dokonale vyvážený poměr jednodruhové keňské, indonéské a indické výběrové kávy je zárukou dokonale lahodného espressa. Každou sortu totiž pražíme zvlášť a na jiný stupeň. Už na první pohled poznáte světlejší a tmavší zrna a na první ochutnání identifikujete
Coffeespot India Monsooned Malabar 250 g | | | Země: Indie | Region: Karnataka | Oblast: Západní Ghast | Výrobci: Drobní farmáři v regionu | Odrůda : Kents, S.795, Catimor, Selection 9 | Metoda zpracování: suchá/Monsooned | Nadmořská výška: 1100 - 1200 m | Chuť: Lehce zemitá, hořká
APe Espresso India Blend 1000 g | | Jedná se o směs tří arabik - monzunová Indie Malabar, Indie Plantation A a Indie Plantation B. Je báječně krémová, chuťově vyvážená, nepříliš kyselá, voní po kakau a dochuť se ztrácí v čokoládě. | | Typ: Zrnková káva. | | *fotografie jsou
Pokud máte rádi čaje skutečně silné, plné energie a vitaminů, sáhněte po Indické zahradě. Namíchali jsme ji z prémiového indického černého čaje a spousty chutného ovoce. Vévodí mu plody goji, kterým čínská medicína neřekne jinak než červené diamanty. Tahle čajová
Pokud máte rádi čaje skutečně silné, plné energie a vitaminů, sáhněte po Indické zahradě. Namíchali jsme ji z prémiového indického černého čaje a spousty chutného ovoce. Vévodí mu plody goji, kterým čínská medicína neřekne jinak než červené diamanty. Tahle čajová
APe Espresso No.1 1000 g | | V této směsi se snoubí chuti vybraných latinskoamerických arabik s indickou robustou, která patří k těm nejlepším. Její chuť je vyvážená, spíše jemnější, s náznakem acidity. Aroma je plné, ovocné a oříškové. | | Vyváženost směsi je díky poměru
APe Espresso No.1 250 g | | | V této směsi se snoubí chuti vybraných latinskoamerických arabik s indickou robustou, která patří k těm nejlepším. Její chuť je vyvážená, spíše jemnější, s náznakem acidity. Aroma je plné, ovocné a oříškové. | | Vyváženost směsi je díky poměru
APe Espresso No.1 500 g | | V této směsi se snoubí chuti vybraných latinskoamerických arabik s indickou robustou, která patří k těm nejlepším. Její chuť je vyvážená, spíše jemnější, s náznakem acidity. Aroma je plné, ovocné a oříškové. | | Vyváženost směsi je díky poměru:
Vyznavači indické a čínské medicíny ví, o čem je řeč. Pupečník neboli gotu kola je popínavá bylina tropů a subtropů. My ji vozíme ze Srí Lanky. Sehnat ji můžete i jako součást potravinových doplňků, ale čisté formě se nic nevyrovná. Nálev mírně zemité chuti lze
Káva k Indii patří víc než dvě stě let. Za tu dobu si získala mimořádně dobré jméno a také miliony příznivců po celém světě. Místní farmáři experimentují s pěstitelskými postupy, inovují procesy zpracování a každoročně posouvají úroveň svých sklizní k ještě
Dokonale vyvážený poměr jednodruhové keňské, indonéské a indické výběrové kávy je zárukou dokonale lahodného espressa. Každou sortu totiž pražíme zvlášť a na jiný stupeň. Už na první pohled poznáte světlejší a tmavší zrna a na první ochutnání identifikujete
Dokonale vyvážený poměr jednodruhové keňské, indonéské a indické výběrové kávy je zárukou dokonale lahodného espressa. Každou sortu totiž pražíme zvlášť a na jiný stupeň. Už na první pohled poznáte světlejší a tmavší zrna a na první ochutnání identifikujete