ICO ruční, různé barvy

ICO ruční, různé barvy

ICO ruční, různé barvy

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 46 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ICO ruční, různé barvy - popis produktu

Odvíječ lepicí pásky ICO ruční, různé barvy: Pokud odesíláte více balíčků najednou či pouze balíte věci do kartonových krabic, jistě oceníte pomůcku, která udělá vaši práci snazší a rychlejší. Odvíječ lepicí pásky ICO právě toto umí. Jeho použití už nemůže být jednodušší. Stačí vložit novou lepící pásku a poté lepit do vyčerpání všech sil i posledního centimetru samotné pásky. Odvíječ ICO je nabízen v různých barevných provedeních a je vyroben z průhledného plastu. Klíčové vlastnosti odvíječe lepicí pásky ICOOdvíječ pásky, který zefektivní vaši práciVhodný pro malé velikosti lepicích pásek (nejsou součástí balení)Vyroben z probarveného plastuJednoduché použití i systém výměny pásky Přítel do nesnadných situacíOdvíječ lepící pásky ICO je vhodným přítelem všem lepicím páskám v malých velikostech. Konec nekonečnému hledání konce vaší lepicí pásky. Barevný odvíječ ICO vše obstará za vás. Včetně odříznutí pásky pomocí jeho ostré zubaté čelisti. 

Tento produkt naleznete ve skupině Lepicí páska, patří značce ICO, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt ICO ruční, různé barvy patří do skupiny produktů Lepicí pásky, patří značce ICO, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Odvíječe lepicích pásků, vyrábí jej značka ICO v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt ICO ruční, různé barvy má přiřazen EAN kód 6926586600219.

ICO ruční, různé barvy - parametry produktu

ICO ruční, různé barvy - historie ceny a dostupnosti

ICO ruční, různé barvy - další zajímavé produkty

ICO ruční, různé barvy - jak nakoupit nejvýhodnější?