ICO Lux šedý/kouřový

ICO Lux šedý/kouřový

ICO Lux šedý/kouřový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 99 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ICO Lux šedý/kouřový - popis produktu

Zásobník na kancelářske potřeby ICO Lux šedý/kouřový: Neustále honíte kancelářské sponky po stole či po zemi a nedaří se vám je zkrotit? Pak je tento magnetický zásobník LUX na kancelářské sponky od výrobce ICO určen právě vám. Disponuje protiskluzným dnem a magnetem, který spolehlivě udrží sponky uvnitř zásobníku. Vyroben způsobem šetrným k životnímu prostředí, 30 % plastových součástek tvoří recyklovaný plast. Díky elegantnímu vzhledu v šedém kouřovém provedení se zásobník stane nejen praktickým, ale i efektním doplňkem vašeho pracovního stolu. Dodáván bez kancelářských sponek. Klíčové vlastnosti zásobníku na kancelářské sponky ICO LUX Disponuje protiskluzným dnem a magnetem, který drží sponky uvnitřVyroben způsobem šetrným k životnímu prostředí30 % plastových součástek tvoří recyklovaný plastZásobník ICO Lux v elegantním šedém kouřovém provedeníDodáván bez kancelářských sponek

Produkt ICO Lux šedý/kouřový lze nalézt mezi produkty ve skupině Psací stoly, patří pod značku ICO v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Psací potřeby od značky ICO, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt ICO Lux šedý/kouřový patří do skupiny produktů Kancelářské potřeby, vyrábí jej značka ICO, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt ICO Lux šedý/kouřový má EAN kód 5997072121250.

ICO Lux šedý/kouřový - parametry produktu

ICO Lux šedý/kouřový - historie ceny a dostupnosti

ICO Lux šedý/kouřový - další zajímavé produkty

ICO Lux šedý/kouřový - jak nakoupit nejvýhodnější?