Hubelino Pi Podložka na stavění

Hubelino Pi Podložka na stavění

Hubelino Pi Podložka na stavění

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Hubelino Pi Podložka na stavění - popis produktu

Kuličková dráha HUBELINO Pi Podložka na stavění: Dynamická, barevná a stabilní kuličková dráha HUBELINO Pi přináší spoustu nové zábavy. Dětský pokoj zaplní nejen rychlostí, ale taky vynalézavostí! Hubelino podporuje hravý vývoj dítěte, trénuje kreativitu a jemnou motoriku.Nový systém dráhy Hubelino Pi je určen pro děti od 8 let a je kompatibilní s klasickými kostkami známé dánské značky. Rozmanité možnosti, nápadité konstrukce a atraktivní design umocňují kouzlo této kuličkové dráhy. Stavebnice HUBELINO jsou vyráběny z kvalitního a ekologicky šetrného materiálu. Udělejte dětem radost a kupte jim rozšíření kuličkové dráhy. Tato podložka o rozměru 26 × 26 cm vám umožní vytvořit ještě větší dráhu. Tak popusťte svou uzdu fantazie a nechte se unášet na vlnách Hubelina. Podložka je kompatibilní s klasickými kostičkami známé dánské značky. Klíčové vlastnosti podložky na stavění Hubelino PiNový prostor pro kreativní stavěníNápaditá konstrukce a atraktivní design nového systému kuličkových drah Hubelino PiPodložka ke kuličkové dráze Hubelino Pi je kompatibilní s klasickými kostkami LegoVyrobena z kvalitního a ekologicky šetrného materiáluPodložka ke kuličkové dráze je vhodná pro děti od 8 let Sada obsahuje:podložka 26 × 26 cm

Podložka pro dílky stavebnice Hubelino. Děti mohou skládat na podložku dílky podle návodu, a to ze stavebnice Hubelino i Lego Duplo. Hubelino stavebnice jsou vyráběny jako kvalitní produkty německé firmy, dbající na ekologii.

Přednosti:

  • kombinovatelné s dílky LEGO Duplo
  • rozvíjí představivost a logickou úvahu
  • trénují zručnost a trpělivost

Obsah balení:

  • 264 stavebních dílků

Kupte dětem podložku ke stavebnici Hubelino!

Vhodné pro děti od 8 let Materiál: plast Rozměr podložky: 26 x 26 cm Rozměry balení: 20,8 x 20,8 x 0,5 cm Země původu: Německo

Produkt Hubelino Pi Podložka na stavění lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Hubelino, SmartLife, v nabídce prodejce Alza.cz, 4kids.cz, KnihyDobrovsky.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Hubelino Pi Podložka na stavění popisuje EAN kód 4250331440037.

Hubelino Pi Podložka na stavění - parametry produktu

Hubelino Pi Podložka na stavění - historie ceny a dostupnosti

Hubelino Pi Podložka na stavění - další zajímavé produkty

Hubelino Pi Podložka na stavění - jak nakoupit nejvýhodnější?