ADC Blackfire Hra o trůny: Desková hra

ADC Blackfire Hra o trůny: Desková hra

ADC Blackfire Hra o trůny: Desková hra

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ADC Blackfire Hra o trůny: Desková hra - popis produktu

Společenská hra Hra o Trůny : Staňte se vládcem Západozemí v deskové verzi Hry o trůnyDesková hra s názvem Hra o trůny navazuje na úspěch populární fantasy ságy Píseň ledu a ohně z pera G.R.R. Martina. Ocitáte se v roli vůdce jednoho z mocných rodů Západozemí. Vaším cílem je jako člen Lannisterů, Starků, Martellů, Baratheonů, Greyjoyů či Tyrellů usednout na Železný trůn a stát se vládcem Západozemí. Rozhodnete se trůn získat vojenskou silou, pomocí vyjednávání či za použití lstí a manipulací? Desková podoba Hry o trůny je určena pro 3–6 hráčů starších 14 let a jedna partie vám zabere přibližně 120–180 minut. Klíčové vlastnosti deskové hry Hra o TrůnyDesková hra s názvem Hra o trůny navazuje na úspěch populární fantasy ságy Písen ledu a ohně z pera G.R.R. MartinaOcitáte se v roli vůdce jednoho z mocných rodů ZápadozemíVaším cílem je usednout na Železný trůn a stát se vládcem ZápadozemíZa tímto účelem musíte dobývat města a hrady v celkem 10 kolechDosáhnout toho můžete za užití vojenské síly, diplomacie či pomocí lstíKaždé kolo je pak rozdělené na tři fázeVítězí rod, který první ovládne 7 oblastíV české edici navíc na hráče mimo jiné čekají některé prvky z rozšíření A Clash of Kings a A Storm of SwordsHra je určena pro 3–6 hráčů starších 14 let Jedna partie vám zabere 120–180 minut Staňte se vůdcem jednoho ze slavných rodů ve Hře o trůnyV deskové verzi Hry o trůny se ocitáte v čele jednoho z šesti rodů Západozemí s jediným cílem, a to stát se králem celého Západozemí. Za tímto účelem máte k dispozici celkem 10 kol, v kterých musíte ovládnout co nejvíce měst a tvrzí. Dosáhnout toho můžete za užití vojenské síly, diplomacie či pomocí lstí. Vše závisí na zvolené strategii.Uplatněte své strategické schopnostiDesková verze Hry o trůny se skládá celkem z 10 kol. Každé kolo je pak rozdělené na tři fáze, a to na fází Západozemí, plánovací fázi a fázi akce. Ve fázi Západozemí se odehrávají události, které mohou mít vliv na průběh hry i hráče samotné. V druhé fázi  máte možnost udělit tajné pokyny svým jednotkám a vyjednávat se svými soupeři. V třetí fázi Hry o trůny pak dochází k soubojům mezi jednotlivými rody a k dobývání oblastí a tvrzí.Kdo usedne na Železný trůn?Vítězem deskové verze Hry o trůny se stává ten hráč, kterému se jako prvnímu podaří ovládnout 7 tvrzí či hradů. Pokud však k tomu nedojde ani po desátém kole, vítězí rod, který má nejvíce ovládnutých oblastí. V české edici navíc na hráče mimo jiné čekají některé prvky z rozšíření A Clash of Kings a A Storm of Swords.

Ve druhém vydání epické deskové Hry o trůny, založené na románové fantasy sérii Píseň o ledu a ohni (A Song of Ice and Fire) od George R. R. Martina, se 3–6 hráčů ujímá rolí jednoho z mocných rodů Sedmi království Západozemí a pomocí diplomacie i zbraní se pokouší získat pro sebe Železný trůn. Bude to však chtít víc než jen vojenskou sílu, aby na něj hráč usedl jako vítěz a jediný král Západozemí. Pokusíte se vzít si Trůn silou, lichotkami, nebo si na svou stranu nakloníte měšťany? Vliv v Západozemí získáte jedině strategickým plánováním, mistrovskou diplomacií a chytrou kombinací karet. Na začátku hry dostane každý hráč armádu s pěchotou, rytíři, obléhacími stroji a loděmi, žetony rozkazů a další nezbytné komponenty. Každý také získá balíček jedinečných karet svého rodu, které se v bitvách proti rivalům používají jako velitelé. Každé kolo hry má tři fáze: fázi Západozemí, plánovací fázi a fázi akcí. První z nich představuje běžné i zvláštní události v zemi, které mohou mít na hráče vliv. Nejdůležitější je ale asi plánování. Hráči pomocí žetonů tajně udělí rozkazy všem svým jednotkám. Zde je důležitá diplomacie a dedukce: Lze věřit spojenectvím, která jste uzavřeli? Zradíte svého spojence a vytáhnete na něho s armádou? Hráči si mohou dávat různé sliby, ale ty nejsou nikdy závazné. Výsledkem jsou napjatá vyjednávání, která často končí zradou hodnou Západozemí. Ve fázi akcí jsou provedeny rozkazy a dochází k bitvám. Pokud se vaše armády střetnou v boji, můžete je posílit pomocí karet svého rodu. Nakonec rody upevní své síly v oblastech, které kontrolují, a v dalších kolech mohou díky tomu vylepšit svoje pozice v zápasu o Železný trůn i v boji hordám divochů. Hra končí v okamžiku, kdy některý z hráčů ovládá 7 oblastí s tvrzí nebo hradem. Pokud k tomu nedojde do desátého kola, vítězí na jeho konci ten rod, který má takových oblastí nejvíce.

Hra o Trůny - desková hra

Ovládni Železný trůn a staň se vládcem Západozemě! Hra o Trůny nyní kompletně v češtině!Hra na motivy populární ságy George R.R. Martina Píseň ledu a ohně. V této hře se můžete proměnit ve vůdce jednoho z mocných rodů Západozemě - hrdých Starků, bohatých Lannisterů, Martellů, Greyjoyů, Tyrellů či Baratheonů. V deseti kolech se pak snažíte ovládnout co nejvíce měst a pevností v Západozemi. Abyste usedli jako vládcové na Železný trůn, bude ale zapotřebí hodně snahy. Zvolíte cestu diplomacie, lsti nebo se pokusíte uzmout Trůn do své moci silou? V boji můžete využívat speciálních karet reprezentujících hrdiny vašich rodů coby velitele. České vydání hry obsahuje již v sobě některé prvky z originálních anglických rozšíření A Clash of Kings a A Storm of Swords a další novinky.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt ADC Blackfire Hra o trůny: Desková hra patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku ADC Blackfire, Asmodée-Blackfire, BLACKFIRE, Fantasy Flight Games, v nabídce prodejce Alza.cz, Tera.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Stolní hry, je v nabídce značky ADC Blackfire, Asmodée-Blackfire, BLACKFIRE, Fantasy Flight Games, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Tera.cz.

Produkt ADC Blackfire Hra o trůny: Desková hra patří do skupiny produktů Strategické hry, je v nabídce značky ADC Blackfire, Asmodée-Blackfire, BLACKFIRE, Fantasy Flight Games v nabídce e-shopu Alza.cz, Tera.cz.

Produkt ADC Blackfire Hra o trůny: Desková hra popisuje EAN kód 9781589947207.

ADC Blackfire Hra o trůny: Desková hra - parametry produktu

ADC Blackfire Hra o trůny: Desková hra - historie ceny a dostupnosti

ADC Blackfire Hra o trůny: Desková hra - další zajímavé produkty

ADC Blackfire Hra o trůny: Desková hra - jak nakoupit nejvýhodnější?