Houpací síť HAPPY GREEN

Houpací síť HAPPY GREEN

Houpací síť HAPPY GREEN

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 289 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Houpací síť HAPPY GREEN - popis produktu

Léto na zahradě a odpočinek spolu úzce souvisí. Pro opravdu pohodlnou relaxaci je závěsná houpací síť přímo vyrobená. Aby síťové lůžko drželo pohodlný tvar, jsou jeho konce ukotvené provlečením provazů do dřevěných vzpěr. Houpací síť můžete zavěsit mezi stromy a oddat se odpočinku. Velikost lůžka: 80 × 200 cm. Materiál: polypropylen, dřevo. Nosnost: 100 kg.Houpací síťK zavěšení mezi stromySíťové lůžkoNosnost 100 kg

Závěsné síťové houpací lehátko s dřevěnými vzpěrami vhodné k relaxaci na zahradě. V nabídce ve více barevných variantách bez možnosti výběru.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Happy Green, barevná varianta je mix barev, naleznete jej v e-shopu 4home.cz, Astoreo.cz.

Produkt Houpací síť HAPPY GREEN patří do skupiny produktů Zahradní lehátka, vyrábí jej značka Happy Green, barevná varianta je mix barev, naleznete jej v e-shopu 4home.cz, Astoreo.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní lehátko, vyrábí jej značka Happy Green, barevná varianta je mix barev, naleznete jej v e-shopu 4home.cz, Astoreo.cz.

Produkt Houpací síť HAPPY GREEN je označen EAN kódem 8591022308196.

Houpací síť HAPPY GREEN - parametry produktu

Houpací síť HAPPY GREEN - historie ceny a dostupnosti

Houpací síť HAPPY GREEN - další zajímavé produkty

Houpací síť HAPPY GREEN - jak nakoupit nejvýhodnější?