Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul + Gateway

Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul + Gateway

Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul + Gateway

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 949 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul + Gateway - popis produktu

Chytrý termostat Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul + Gateway: Sada Honeywell Evohome Round umožňuje regulaci vytápění s možností vzdáleného ovládání prostřednictvím mobilní aplikace. Tu si lze zdarma nainstalovat na jakýkoliv mobilní telefon nebo tablet s operačním systémem Android nebo iOS. Aplikace dovoluje svým uživatelům efektivní a především komfortní řízení vytápění v domácnosti, chatě či penzionu. Součástí sady je bezdrátový termostat Round, reléová jednotka a internetová brána pro vzdálený přístup. Tato sada je již kompletní – nemusíte už dokupovat další příslušenství, navíc přístroje jsou již vzájemně spárovány. Jistě oceníte, že celá sada je lokalizovaná do českého jazyka.Klíčové vlastnosti termostatu Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul + Gateway Vše v jednom balení - již nemusíte nic dokupovatSnadná správa vytápění přes internetMobilní aplikace zdarmaKomunikuje se systémem EvoHomePodpora Android nebo iOSKompletně v češtiněSada obsahujeBezdrátový termostat Round – jedná se o moderní digitální prostorový termostat s možností vzdáleného přístupu pomocí mobilní aplikace. Jeho aplikace umožňuje přímou autonomní regulaci zdroje tepla. NAbízí také týdenní program. Termostat je napájen dvojicí baterií typu AA.Reléová jednotka – umožňuje řízení kotle nebo topného systému. V případě, že vyslání signálu automaticky sepne zdroj tepla.  Jednoduchá instalace díky bezdrátové RF komunikaci.Internetová brána – pomocí ní můžete snadno kontrolovat a ovládat bezdrátový systém vytápění skrze internet.Obsah balení:1× regulátor prostorové teploty Round Y87RF1× reléovou spínací jednotku BDR911× internetová brána RFG100Pokyny pro instalaci:Neoprávněná manipulace může přivodit úraz elektrickým proudem i s následkem smrti. Je nutné, aby instalaci provedl elektrikář či osoba s platnou licencí pro daný úkon.

Produkt Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul + Gateway patří do skupiny produktů Chytré termostaty, vyrábí jej značka Honeywell, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul + Gateway má přiřazen EAN kód 5025121381314.

Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul + Gateway - parametry produktu

Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul + Gateway - historie ceny a dostupnosti

Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul + Gateway - další zajímavé produkty

Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul + Gateway - jak nakoupit nejvýhodnější?