Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul

Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul

Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 629 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul - popis produktu

Chytrý termostat Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul: Klíčové benefity termostatu Honeywell Evohome RoundManuální nebo dálkové ovládání přes mobilní aplikaci (ke stažení zdarma na iTunes / Google Play)Přesnost regulace +- 0,5 °CServisní režim umožňuje změnu nastavení maximální a minimální teplotyTermostat pracuje na frekvenci 868 MHz s dosahem signálu až 30 mIdeální k montáži na zeďSystém IFTTT nabízí pestré možnosti automatizace vytápěníHoneywell Evohome Round obdržíte s reléovou jednotkou Teplotu v místnosti budete mít pod palcemPřes mobilní telefon nebo tablet si snadno nastavíte teplotu v kterékoliv místnosti i přesný čas, kdy se má zapnout nebo vypnout topení. Naprogramovat si můžete také ohřev užitkové vody.Termostat můžete ovládat i z mobiluTermostat jde ovládat dvěma způsoby – ručně anebo přes mobilní aplikaci. Který z nich si vyberete, zůstává na vás.Nastavení provedete odkudkolivJakmile připojíte termostat k internetové bráně Honeywell, přes aplikaci Total Connect Comfort pak vytápění můžete ovládat skutečně odkudkoliv. Honeywell Evohome Round vás překvapí nenáročnou instalacíMožnosti pro umístění termostatu jsou stejně variabilní, jako jeho ovládání. Nemusíte ho propojovat s kotlem ani kvůli němu upravovat stávající elektroinstalaci. Co se manuální obsluhy týče, spolehlivě ji zvládne kterýkoliv člen vaší domácnosti. Obvodovým prstencem stačí jednoduše otáčet doprava, pokud chcete teplotu zvýšit. V opačném případě otáčíte vlevo. Přesnou konfigurací přes mobilní aplikaci ještě víc ušetříte na energiíchAbyste měli teplo domova dokonale pod kontrolou i z práce nebo např. před příjezdem z dovolené, řešení nabízí chytrá mobilní aplikace Total Connect Comfort (ke stažení zdarma na iTunes / Google Play). Kromě vzdáleného přístupu umožňuje detailnější možnosti nastavení, se kterými můžete výši účtů za vytápění výrazně snížit.Parametry vytápění máte pod kontrolou odkudkoliv přes telefon nebo tabletOvládat můžete naráz víc než jeden termostat (navíc v různých objektech)Nastavení teploty lze měnit podle vlastního časového rozvrhuPřes aplikaci zjistíte také aktuální venkovní teplotu a předpověď na 5 dnů dopředuSoftware se automaticky updatuje, takže vám odpadá starost s ruční aktualizacíPokyny pro instalaci:Neoprávněná manipulace může přivodit úraz elektrickým proudem i s následkem smrti. Je nutné, aby instalaci provedl elektrikář či osoba s platnou licencí pro daný úkon.

Produkt Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul patří do skupiny produktů Chytré termostaty, vyrábí jej značka Honeywell, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul označuje EAN kód 5025121381888.

Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul - parametry produktu

Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul - historie ceny a dostupnosti

Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul - další zajímavé produkty

Honeywell Evohome Round Termostat + Releový modul - jak nakoupit nejvýhodnější?