Honeywell Evohome Round Termostat

Honeywell Evohome Round Termostat

Honeywell Evohome Round Termostat

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 439 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Honeywell Evohome Round Termostat - popis produktu

Chytrý termostat Honeywell Evohome Round Termostat:   Honeywell EvoHome je bezdrátový řídicí systém vytápění nejen pro domácnosti. Navíc umožňuje vzdálený přístup pomocí mobilní aplikace. Bezdrátový digitální pokojový ovladač EvoHome Round (termostat) je určen pro komunikaci se systémem EvoHome. Svým nadčasovým provedením se hodí do jakéhokoliv interiéru. Disponuje jednoduchým a intuitivním ovládáním. Pomocí velkého otáčivého kolečka snadno nastavíte požadovanou teplotu. Navíc je vybaven podsvíceným displejem. Přístroj je napájen dvojicí baterií typu AA s životností až 2 roky a na jejich nízkou kapacitu nabití vás upozorní indikátor. Vhodné pro použití jako autonomní regulátor nebo pokojové teplotní čidlo v systému Evohome s řídící jednotkou EvoTouch nebo regulátorem podlahového vytápění HCE80. Klíčové vlastnosti chytrého pokojového termostatu Honeywell Evohome RoundBezdrátový digitální pokojový termostatPřesnost regulace +- 0,5 °CServisní režim umožňuje změnu nastavení maximální a minimální teplotyVhodné pro montáž na zeďPracuje na frekvenci 868 MHz s dosahem signálu až 30 m Pokyny pro instalaci:Neoprávněná manipulace může přivodit úraz elektrickým proudem i s následkem smrti. Je nutné, aby instalaci provedl elektrikář či osoba s platnou licencí pro daný úkon.

Honeywell evohome Round T87RF2025, termostat Bezdrátový digitální pokojový ovladač Round, bez releové jednotky, komunikace se systémem EvoHome T87/Y87 je řada moderních digitálních prostorových termostatů ve vodičovém i bezdrátovém provedení s možností vzdáleného přístupu prostřednictvím internetové brány Honeywell RFG100. Pokojové jednotky všech bezdrátových modelů jsou napájeny 2 x AA alkalickými bateriemi. Možné aplikace zahrnují přímou autonomní regulaci zdroje tepla nebo použití jako čidlo pro měření a nastavení teploty v rámci multizónového regulačního systému. V duhém případě jsou určeny pro zónové regulátory Evohome a regulátor podlahového vytápění HCE80. Obsah balení: 1x Honeywell Round T87RF2025 2x AA Baterie  

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tento produkt se nachází v kategorii Chytré termostaty, vyrábí jej značka Honeywell, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Tera.cz.

Produkt Honeywell Evohome Round Termostat označuje EAN kód 5025121381918.

Honeywell Evohome Round Termostat - parametry produktu

Honeywell Evohome Round Termostat - historie ceny a dostupnosti

Honeywell Evohome Round Termostat - další zajímavé produkty

Honeywell Evohome Round Termostat - jak nakoupit nejvýhodnější?