Ručně tříděná, v BIO kvalitě. Zrna z tradičního kávového regionu patří do zlatého fondu světových káv. Vyznačují se čistou, jemnou a elegantní chutí s podmanivě ovocnou stopou. Ostatně, jihozápadní část Hondurasu se pěstování kávovníků věnuje dlouhá desetiletí
Ručně tříděná, v BIO kvalitě. Zrna z tradičního kávového regionu patří do zlatého fondu světových káv. Vyznačují se čistou, jemnou a elegantní chutí s podmanivě ovocnou stopou. Ostatně, jihozápadní část Hondurasu se pěstování kávovníků věnuje dlouhá desetiletí
Ručně tříděná, v BIO kvalitě. Zrna z tradičního kávového regionu patří do zlatého fondu světových káv. Vyznačují se čistou, jemnou a elegantní chutí s podmanivě ovocnou stopou. Ostatně, jihozápadní část Hondurasu se pěstování kávovníků věnuje dlouhá desetiletí
Ručně tříděná, v BIO kvalitě. Zrna z tradičního kávového regionu patří do zlatého fondu světových káv. Vyznačují se čistou, jemnou a elegantní chutí s podmanivě ovocnou stopou. Ostatně, jihozápadní část Hondurasu se pěstování kávovníků věnuje dlouhá desetiletí
Ručně tříděná, v BIO kvalitě. Zrna z tradičního kávového regionu patří do zlatého fondu světových káv. Vyznačují se čistou, jemnou a elegantní chutí s podmanivě ovocnou stopou. Ostatně, jihozápadní část Hondurasu se pěstování kávovníků věnuje dlouhá desetiletí