Fackelmann Struhadlo čtyřhranné 23 cm

Fackelmann Struhadlo čtyřhranné 23 cm

Fackelmann Struhadlo čtyřhranné 23 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 59 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Fackelmann Struhadlo čtyřhranné 23 cm - popis produktu

Struhadlo Fackelmann Struhadlo čtyřhranné 23 cm:Precizní ruční kuchyňské struhadlo FACKELMANN vám pomůže s každodenním vařením. Oblíbíte si jeho kompaktní rozměry a snadnou manipulaci. Díky nástavci je schopné poradit si s různými potravinami. Multifunkční struhadlo FACKELMANN si oblíbíte pro jeho všestrannost. Hlavní vlastnosti produktu Fackelmann Struhadlo čtyřhranné 23 cm Kvalitní ruční struhadlo FACKELMANN vám pomůže snadno nachystat vaše oblíbená jídla Disponuje jedním nástavcem Multifunkční struhadlo FACKELMANN zpracuje téměř každou potravinu Je vybaveno 4 typy krouhání Nerezové struhadlo vám poslouží po dlouhou dobu

Produkt Fackelmann Struhadlo čtyřhranné 23 cm patří do skupiny produktů Bytové dekorace, je v nabídce značky Baumax, FACKELMANN v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Bytové doplňky, je v nabídce značky Baumax, FACKELMANN v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Produkt Fackelmann Struhadlo čtyřhranné 23 cm patří do skupiny produktů Vybavení kuchyně, vyrábí jej značka Baumax, FACKELMANN, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Produkt Fackelmann Struhadlo čtyřhranné 23 cm má EAN kód 4008033454100.

Fackelmann Struhadlo čtyřhranné 23 cm - parametry produktu

Fackelmann Struhadlo čtyřhranné 23 cm - historie ceny a dostupnosti

Fackelmann Struhadlo čtyřhranné 23 cm - další zajímavé produkty

Fackelmann Struhadlo čtyřhranné 23 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?