HJC Cyklistická přilba - BELLUS - černá

HJC Cyklistická přilba - BELLUS - černá

HJC Cyklistická přilba - BELLUS - černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HJC Cyklistická přilba - BELLUS - černá - popis produktu

BELLUS je prvním modelem, který využívá technologii SLID společnosti HJC, která minimalizuje rotační náraz na mozek v případě nehody. Díky integraci mezi nejnovějším designem a technologií osloví model BELLUS širší okruh zákazníků, kteří budou spokojeni.Cyklistické přilby HJC jsou navrženy a zkonstruovány tak, aby měly co nejnižší hmotnost. Na optimalizaci hmotnosti se podílí hustota, umístění, tvary a materiály. Přilby HJC jsou testovány jak v laboratoři, tak v reálném provozu, aby splňovaly nejvyšší standardy kvality. HJC je jednou z mála společností vyrábějících přilby, které jsou vybaveny vlastní moderní laboratoří s větrným tunelem pro testování aerodynamiky, ventilace, hlučnosti a dalších parametrů. Testovací laboratoř společnosti HJC v aerodynamickém tunelu měří síly vzduchu v různých jízdních podmínkách, aby bylo možné zlepšit výkonnost přileb. VLASTNOSTI PŘILBY:SELFIT - automatický samonastavovací systém, který představuje revoluční technologii v oblasti přizpůsobení cyklistické přilby. Jakmile je přilba jednou nastavena na vaši hlavu, nevyžaduje žádné další úpravy, a to ani v případě, že se vaše hlava během jízdy pohybuje. Systém SELFIT automaticky upraví mezeru a zajistí konzistentní přizpůsobení a pohodlí vaší hlavě.Pět poloh zacvaknutí zajišťuje konzistentní přizpůsobení a pohodlí pro všechny různé typy tvarů a velikostí hlavy. Jezdec si může přesně nastavit přizpůsobení a výsledkem je přilba, která bude pokaždé dokonale přizpůsobená pro perfektní jízdu.COOLPATH - nová technologie nahrazující vnitřní polstrování, která umožňuje proudění chladného vzduchu kolem hlavy a zvyšuje pohodlí během jízdy. Proudění chladného vzduchu a lehkost přilby zlepšují přizpůsobení a poskytují vynikající zážitek z jízdy. Určité množství vzduchu prochází předním nasávacím otvorem, poté cirkuluje uvnitř přilby a nakonec vychází výfukovým otvorem. Tím se zvyšuje vnitřní proudění vzduchu, které ochlazuje hlavu a odvádí teplo.SLID - společnost HJC vyvinula bezpečnostní prvek přidáním speciálního materiálu GEL. SLID je umístěn ve vnitřní části přilby, aby snížil množství energie dodávané do mozku tím, že zajišťuje rotační funkci. Pokročilý materiál GEL uvnitř vložky SLID má průtokové vlastnosti. Výsledkem je, že minimální síly nárazu a energie dodávaná do mozku mohou být rozptýleny rozptýlením nárazu.

Tento produkt se nachází v kategorii Cyklistické helmy, vyrábí jej značka Hjc, naleznete jej v e-shopu Holokolo.cz.

Produkt HJC Cyklistická přilba - BELLUS - černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Cyklistické přilby od značky Hjc v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

HJC Cyklistická přilba - BELLUS - černá - parametry produktu

HJC Cyklistická přilba - BELLUS - černá - historie ceny a dostupnosti

HJC Cyklistická přilba - BELLUS - černá - další zajímavé produkty

HJC Cyklistická přilba - BELLUS - černá - jak nakoupit nejvýhodnější?