Higold Zahradní sestava HIGOLD Brus - 4-místná

Higold Zahradní sestava HIGOLD Brus - 4-místná

Higold Zahradní sestava HIGOLD Brus - 4-místná

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Higold Zahradní sestava HIGOLD Brus - 4-místná - popis produktu

Zahradní sestava HIGOLD Brus - 2 x křeslo, 1 x sedačka, 1 x stůl S touto zahradní sestavou Brus si vytvoříte působivé a elegantní místo pro příjemné posezení a odpočinek s rodinou a přáteli během krásných slunečných dnů. Tato elegantní souprava se odlišuje zejména matrací, která je zajímavě připevněna na kovových sedačkách. Díky kvalitním a odolným materiálům je tato sestava vysoce odolná vůči vlivům počasí. Zpříjemněte si posezení na teplém slunci kvalitní soupravou v moderním designu. Sestava je vhodná pro umístění do exteriérů, ale i do interiérů. Krása a elegance v každém detailu. Zahradní sestava je dodávána včetně polštářů ve stylových barvách. Série zahradního nábytku Brus se stane neocenitelnou součástí vaší zahrady či terasy. Rozměr - sedačka: 146,5cm x 76cm x 67,5cm (š x v x h)Rozměr - křeslo: 70cm x 76cm x 67,5cm (š x v x h)Rozměr - stůl: 110cm x 39cm x 55cm (š x v x h)Materiál: hliníkMateriál - sedák: tkaninaBarva: černá

Produkt Higold Zahradní sestava HIGOLD Brus - 4-místná lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku Higold, barevné provedení je 000000, materiálové složení kov, Látka, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní sedáky, patří pod značku Higold, barevné provedení je 000000, materiálové složení kov, Látka, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Higold Zahradní sestava HIGOLD Brus - 4-místná - parametry produktu

Hmotnost74 kg
Délka147 cm
Šířka68 cm
Výška76 cm
MateriálKov
Barva000000
KategorieKřesla, Sedačky, Zahradní křesla, Zahradní sedáky
ZnačkaHigold
Barva000000
Materiálkov, Látka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Higold Zahradní sestava HIGOLD Brus - 4-místná - historie ceny a dostupnosti

Higold Zahradní sestava HIGOLD Brus - 4-místná - další zajímavé produkty

Higold Zahradní sestava HIGOLD Brus - 4-místná - jak nakoupit nejvýhodnější?