Happy Green Litinový gril SOUDEK

Happy Green Litinový gril SOUDEK

Happy Green Litinový gril SOUDEK

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Happy Green Litinový gril SOUDEK - popis produktu

Gril Happy Green Gril Soudek:  Představujeme vám tento kvalitní soudkový gril Happy Green Gril Soudek. Ohniště a nohy jsou vyrobeny z kvalitní litiny, tělo grilu pak z oceli ošetřené černou práškovou barvou. Dostatečně velký grilovací rošt o průměru 36 cm poskytne dostatek prostoru pro přípravu pokrmů.Snadnou manipulaci zajistí odolná madla. Propadávání pokrmů brání pevný rošt. Výhodou u tohoto grilu je možnost nastavení vzdálenosti roštu od ohniště.Parametry a specifikace:Materiál:Litina, ocelPrůměr: 36 cmVýška roštu: 36 cmVlastnosti:Nastavitelná vzdálenost roštu od ohniště

  • výkonný
  • vhodný i na menší terasy
  • praktická velikost

Užívejte si grilování i když nemáte zahradu. S naším grilem zahradu nepotřebujete. Litinový gril má praktickou velikost, takže se vejde i malou terasu nebo balkon. Jeho velikost mu však neubírá na výkonu. Naopak. Rošt je nastavitelný na 3 výšky a dobře odnímatelný. Tělo grilu po odejmutí roštu můžete využít i jako malé ohniště. Litinový gril má široká ucha pro snadné přenášení.

Materiál: litina

Rozměry: pr. 36 x v. 36 cm

Tento produkt se nachází v kategorii Záhradné grily, je v nabídce značky Happy Green, barevná verze je černá v nabídce e-shopu 4home.cz, Decodoma.cz.

Produkt Happy Green Litinový gril SOUDEK má EAN kód 8591022304785.

Happy Green Litinový gril SOUDEK - parametry produktu

Happy Green Litinový gril SOUDEK - historie ceny a dostupnosti

Happy Green Litinový gril SOUDEK - další zajímavé produkty

Happy Green Litinový gril SOUDEK - jak nakoupit nejvýhodnější?