Hanabi CZ - plechová krabička/Rodinná hra

Hanabi CZ - plechová krabička/Rodinná hra

Hanabi CZ - plechová krabička/Rodinná hra

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 259 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Hanabi CZ - plechová krabička/Rodinná hra - popis produktu

Karetní hra Hanabi CZ - plechová krabička:  Společenská karetní hra Hanabi je určena každému, kdo má rád zábavu a zároveň rád potrápí paměť.Společenská karetní hra Hanabi je určena každému, kdo má rád zábavu a zároveň rád potrápí paměť. Principem hry je spolupracovat a předvést největší možný ohňostroj. Není to však tak jednoduché. Hráči si do karet nevidí. Každý tak musí pomocí jednoduchých indícií napovídat, jaké karty drží v ruce. Hra je dodávána ve stylové plechové krabičce, která obsah chrání a navíc ozdobí pokoj každého vášnivého hráče.Klíčové vlastnostiPro hráče od 8 letProcvičuje krátkodobou paměťUčí spolupráciZábava nejen pro dětiKarty uloženy v odolné plechové krabičceDélka hry je cca 30 minRozměry:9 × 9 × 3 cmObsah balení:61 karet Hanabi, pravidla, 11 žetonů

Hanabi je kooperativní karetní hra, ve které se hráči snaží předvést co největší ohňostroj. Tak jednoduché to ale není, hráči nevidí své vlastní karty a ostatní jim musí jednoduchými indiciemi napovídat, co mají v ruce. Kromě logiky tak procvičíte i paměť, protože některé karty si musíte pamatovat i několik kol, než je můžete zahrát. Nová edice Hanabi je nyní ve čtvercové plechové krabičce, karty jsou taktéž čtvercové a je mezi nimi 6 bonusových karet. Hra obsahuje česká pravidla.

Produkt Hanabi CZ - plechová krabička/Rodinná hra lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, patří pod značku Rexhry, Rexport, v nabídce prodejce Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Karetní hry, patří pod značku Rexhry, Rexport v nabídce e-shopu Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz.

Produkt Hanabi CZ - plechová krabička/Rodinná hra označuje EAN kód 3760052141928.

Hanabi CZ - plechová krabička/Rodinná hra - parametry produktu

Hanabi CZ - plechová krabička/Rodinná hra - historie ceny a dostupnosti

Hanabi CZ - plechová krabička/Rodinná hra - další zajímavé produkty

Hanabi CZ - plechová krabička/Rodinná hra - jak nakoupit nejvýhodnější?