HAMA SD 2GB Class 4

HAMA SD 2GB Class 4

HAMA SD 2GB Class 4

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HAMA SD 2GB Class 4 - popis produktu

Paměťová karta HAMA SD 2GB Class 4: Kvalitní paměťová karta s úložný prostorem 2 GB pro ukládání dat. Karta spadá do Class 4, tedy s minimální průběžnou rychlostí 4 MB/s. Maximální rychlost čtení je až 10MB/s, rychlost zápisu je až 5MB/s. Díky tomu je karta vhodná např. do digitálních fotoaparátů, různých multimediálních přehrávačů, mobilních telefonů, pro zálohování dat nebo pro přenášení dat mezi počítači. Karta podporuje souborový systém FAT32. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Paměťová karta s kapacitou 2 GBKvalitní paměťová karta s úložný prostorem 2 GB pro ukládání dat. Karta spadá do Class 4, tedy s minimální průběžnou rychlostí 4 MB/s. Maximální rychlost čtení je až 10MB/s, rychlost zápisu je až 5MB/s. Použitelná pro mnoho zařízeníDíky tomu je karta vhodná např. do digitálních fotoaparátů, různých multimediálních přehrávačů, mobilních telefonů, pro zálohování dat nebo pro přenášení dat mezi počítači. Karta podporuje souborový systém FAT32. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Produkt HAMA SD 2GB Class 4 lze nalézt mezi produkty ve skupině Paměťové karty, patří pod značku Hama, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt HAMA SD 2GB Class 4 má EAN kód 4007249553775.

HAMA SD 2GB Class 4 - parametry produktu

HAMA SD 2GB Class 4 - historie ceny a dostupnosti

HAMA SD 2GB Class 4 - další zajímavé produkty

HAMA SD 2GB Class 4 - jak nakoupit nejvýhodnější?