GymBeam Šejkr bílý z nerezové oceli 750 ml

GymBeam Šejkr bílý z nerezové oceli 750 ml

GymBeam Šejkr bílý z nerezové oceli 750 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 169 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GymBeam Šejkr bílý z nerezové oceli 750 ml - popis produktu

GymBeam Šejkr bílý z nerezové oceli 750 ml  Šejkr Steel White je vyroben z nerezové oceli, přesto je lehký a praktický. Má objem 750 ml a je uzavíratelný na závit. Díky kvalitnímu materiálu je odolnější a hygieničtější než plastový šejkr. Výborně vám poslouží na precizní rozmíchání vašich oblíbených doplňků výživy. Navíc nezadržuje zápach, a proto má delší životnost. Použití: Jednoduše do něj nasypte potřebné množství výživového doplňku, proteinového prášku, kreatinového prášku nebo předtréninkovky. Následně přidejte vodu, mléko, džus nebo ovocnou šťávu, dobře uzavřete a míchejte, dokud se prášek nerozpustí. Díky sítku uvnitř se prášek rychle rozpustí a po několika sekundách můžete konzumovat svůj oblíbený drink. Používat pouze na nápoje od 20 do 90 °C. Tento šejkr je vyroben z nerezové oceli. Oproti plastovému šejkru je proto odolnější a hygieničtější. Navíc nezadržuje nepříjemný pach.

Shaker GymBeam šejkr 750 ml, steel white:Především během léta byste se měli zaměřit na dodržování pitného režimu. Ať už budete vykonávat jakýkoliv sport, měli byste vaší výbavu doplnit o sportovní láhev GymBeam, díky které snadno zaženete žízeň. U výběru lahve byste neměli podcenit její objem. U tohoto typu se vyšplhal na 0,75 l. K výrobě sportovní láhve GymBeam šejkr 750 ml, steel white byl zvolen materiál, kterým je nerezová ocel. Není tedy náchylná k poškození a zároveň se snadno udržuje. Její vzhled vylepšuje bílá barva. Zajímavé vlastnosti sportovní láhve GymBeam šejkr 750 ml, steel white Uhaste žízeň se sportovní lahví GymBeam Vejde se do ní až 0,75 l Designově sportovní láhev GymBeam šejkr 750 ml, steel white kompletuje bílá barva K její výrobě byl vybrán materiál nerezová ocel

Produkt GymBeam Šejkr bílý z nerezové oceli 750 ml je označen EAN kódem 8588007709581.

GymBeam Šejkr bílý z nerezové oceli 750 ml - parametry produktu

GymBeam Šejkr bílý z nerezové oceli 750 ml - historie ceny a dostupnosti

GymBeam Šejkr bílý z nerezové oceli 750 ml - další zajímavé produkty

GymBeam Šejkr bílý z nerezové oceli 750 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?