Guzzanti GZ 3621 minitrouba, černá

Guzzanti GZ 3621 minitrouba, černá

Guzzanti GZ 3621 minitrouba, černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Guzzanti GZ 3621 minitrouba, černá - popis produktu

Mini trouba Guzzanti GZ 3621:Pokud sháníte plnohodnotnou náhradu klasické trouby například na chatu, mohla by vám vyhovovat mini trouba GUZZANTI. Nejen, že zabírá méně místa, ale může se pochlubit také vyšší efektivitou. Její příkon je 1650 W. K pečení využívá horký vzduch, který se postará o dokonalé promísení chutí a vůní. Horkovzdušná mini trouba zvládne klasické pečení i ohřívání. Elektrická mini trouba je oblíbená pro svou mobilitu a lze ji snadno transportovat. Klíčovým faktorem je vnitřní prostor o objemu 37 l. Maximální teplota, které mini trouba dosáhne, činí 220 °C. Mini trouba GUZZANTI je vybavena celkem 9 programy a jednou grilovací plochou. V balení se ukrývá grilovací mřížka a plech. Zatímco černá barva přidá mini troubě moderní styl, kvalitní materiály zase dlouhou životnost. Pro grilovací plochu výrobce zvolil kvalitní materiál, konkrétně smalt. Klíčové vlastnosti mini trouby Guzzanti GZ 3621 Mini trouba GUZZANTI se vyznačuje snadným přemisťováním a efektivním výkonem Dosahuje příkonu 1650 W S horkovzduchem pro rovnoměrné pečení O vnitřním objemu 37 l Zvolit si můžete z 9 programů Obsah balení: grilovací mřížka a plech Napomáhá šetrnému rozmrazení potravin před vařením Tento multifunkční model je vybaven také grilem Teplo je rovnoměrně rozloženo díky hornímu i spodnímu ohřevu Ventilátor rozvádí teplý vzduch po celé troubě Teplota pečení se ovládá termostatem Rozmezí teplot navolíte od 40 do 220 °C S údržbou vám pomůže samočisticí funkce Výbava a funkce mini trouby Guzzanti GZ 3621 K základní výbavě byla mini trouba GUZZANTI doplněna o další užitečné funkce. Velmi užitečná je možnost rozmrazit si v mini troubě pečivo či jiné potraviny. Jedná se o multifunkční produkt, jelikož je vybaven i funkcí grilování. Mini trouba s grilem tak rozšiřuje možnosti přípravy. Mini trouba je vybavena spodním i horním ohřevem. Vyrábí se s ventilátorem, který rozvádí teplý vzduch po celé troubě a urychlí pečení. Teplotu lze regulovat za pomoci termostatu. Mini trouba disponuje rozmezím teplot od 40 do 220 °C. Jistě vám přijde vhod funkce samočištění, která zlikviduje nepříjemné pachy a vyčistí vnitřní prostor trouby. Díky časovači nastavíte přesný čas, jak dlouho se má potravina připravovat. Rozměry mini trouby: 35,3 cm × 55,2 cm × 45,9 cm (vך×h) Materiál grilu: nerez Hmotnost: 12,85 kg Součást balení: grilovací mřížka a plech

Tento produkt naleznete ve skupině Mini trouby, je v nabídce značky GUZZANTI, v barvě černá, naleznete ho u prodejce 4home.cz, Alza.cz.

Produkt Guzzanti GZ 3621 minitrouba, černá popisuje EAN kód 8594186721337.

Guzzanti GZ 3621 minitrouba, černá - parametry produktu

Guzzanti GZ 3621 minitrouba, černá - historie ceny a dostupnosti

Guzzanti GZ 3621 minitrouba, černá - další zajímavé produkty

Guzzanti GZ 3621 minitrouba, černá - jak nakoupit nejvýhodnější?