Guzzanti GZ 122 výrobník ledu, černá

Guzzanti GZ 122 výrobník ledu, černá

Guzzanti GZ 122 výrobník ledu, černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 509 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Guzzanti GZ 122 výrobník ledu, černá - popis produktu

Výrobník ledu Guzzanti GZ 122 dokáže vyprodukovat až 12 kg ledu za 24 hodin. Vyrobte si během chvíle potřebné množství kostek ledu a vychlaďte si váš oblíbený nápoj nebo drink. Guzzanti GZ 122 potěší i vjemové smysly, protože dokáže vyrobit dvě různé velikosti ledových kostek. To vám nabízí dostatečný manévrovací prostor k originálnímu pojetí chystaných nápojů. Přítomný je i indikátor, který signalizuje prázdnou nádobu na vodu nebo naopak plnou nádobu ledu.Hlavní výhody:Kompaktní výrobník ledu najde díky své výkonnosti uplatnění nejen v domácnosti, ale rovněž v kanceláři či poloprofesionálním provozuDokáže vyrobit až 12 kg ledových kostek za 24 hodinKapacita nádoby na vodu: 2,2 lKapacita nádoby na led: 0,7 kgProdukuje 2 velikosti kostekVyjímatelná nádoba na ledIndikátor prázdné nádoby na vodu nebo plné nádoby na ledKompaktní, elegantní design s průhledným víkem pro snadnou vizuální kontrolu procesu výroby leduSpecifikace:Příkon: 100 W, 230 V, 50 HzRozměry: 32,8 x 24,2 x 35,8 cmHmotnost: 9,2 kgBarva: černá

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Nezáleží na tom, zda jste milovník večírků, na které led prostě v nápojích patří, zastánce studené limonády, která vás v horkém letním dni osvěží, či majitel podniku, ve kterém se bez těchto ledových kostek neobejdete. Ať tak či onak, výrobník ledu GZ 122 si ve vašem životě najde své místo.Díky kompaktnímu designu a elegantnímu provedení se pro tohoto pomocníka najde v kuchyni vždy místo. Buď využijete jeho menších rozměrů a schováte ho někam do poličky či skříně nebo využijete jeho moderního stylu a zvolíte viditelné místo na kuchyňské lince.Již za pouhých 24 hodin dokáže vyrobit až 12 kg ledových kostek a na výběr máte hned 2 velikosti kostek. Díky tomu nehrozí, že by vás postihl nedostatek, či špatná velikost. Nádoba na vodu zvládne pojmout až 2,2 litru a nádoba na led 0,7 kg. Abyste vždy měli dokonalý přehled, disponuje přístroj indikátorem prázdné nádoby na vodu nebo plné nádoby na led a průhledným víkem pro snadnou vizuální kontrolu procesu výroby.

Produkt Guzzanti GZ 122 výrobník ledu, černá patří do skupiny produktů Kuchyňské doplňky od značky GUZZANTI, barevná varianta je černá v nabídce e-shopu 4home.cz, Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kuchyňské spotřebiče, patří značce GUZZANTI, barevné provedení je černá v nabídce e-shopu 4home.cz, Alza.cz.

Produkt Guzzanti GZ 122 výrobník ledu, černá patří do skupiny produktů Výrobníky ledu, je v nabídce značky GUZZANTI, v barevné verzi černá v nabídce e-shopu 4home.cz, Alza.cz.

Produkt Guzzanti GZ 122 výrobník ledu, černá popisuje EAN kód 8594186720477.

Guzzanti GZ 122 výrobník ledu, černá - parametry produktu

Guzzanti GZ 122 výrobník ledu, černá - historie ceny a dostupnosti

Guzzanti GZ 122 výrobník ledu, černá - další zajímavé produkty

Guzzanti GZ 122 výrobník ledu, černá - jak nakoupit nejvýhodnější?