Špikovací nůž Güde - Solingen série Delta s délkou čepele 13 cm
Špikovací nůž Güde - Solingen série Delta s délkou čepele 10 cm
Nůž na rajčata Güde - Solingen série Delta s délkou čepele 13 cm. |
Nůž na zeleninu Güde - Solingen série Delta s délkou čepele 9 cm
Ozubený nůž Güde - Solingen ze série Delta sloužící k porcování chlebů, baget a ostatních druhů pečiva
Filetovací nůž Güde - Solingen série Delta s pružnou čepelí délky 21 cm. Výborný na filetování ryb a přípravu tenkých plátků carpaccia
Nůž na šunku Güde - Solingen série Delta s čepelí délky 21 cm. Ideální na krájení větších kusů masa, šunky, případně zeleniny či ovoce. |
Lžíce, se kterou bude každé sousto požitkem, je vyrobená ze špičkové oceli
Vidlička vyrobená ze špičkové oceli, se kterou každé sousto bude požitkem
Nůž vhodný pro špikování masa nebo drobnou přípravu v kuchyni.
Lžíce vyrobená ze špičkové oceli, se kterou bude každé sousto požitkem
Vidlička vyrobená ze špičkové oceli, se kterou bude každé sousto požitkem
S vidličkou vyrobenou ze špičkové oceli bude každé Vaše sousto požitkem
Tento nůž umožňuje vychutnat si steaky a pečená žebra bez starosti o krájení
Ocílka slouží k broušení nožů tahy po jemně vroubkovatém povrchu
Nůž, který je svým tvarem a tuhostí ideální k úpravě zeleniny
Ozubený nůž sloužící k porcování chlebů, baget a ostatních druhů pečiva
Nůž 10 cm vhodný pro špikování masa a drobnou přípravu v kuchyni
Ozubený nůž sloužící k porcování chlebů, baget a ostatních druhů pečiva
Příborový nůž vyrobený ze špičkové oceli se kterým ukrojíte každé Vaše sousto s požitkem
Tvrdá čepel díky svému tvaru zaručuje snadné řezání tvrdých sýrů
Nůž s 8 cm dlouhou čepelí vhodný pro špikování masa nebo drobnou přípravu v kuchyni.
Nůž s 10 cm dlouhou čepelí vhodný pro špikování masa nebo drobnou přípravu v kuchyni.
Nůž ke krájení výborně vypadajících zvlněných plátků brambor, zeleniny či například másla
Kuchařský nůž je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené a tvarově přizpůsobené potřebám asijské kuchyně
Nůž 13 cm vhodný pro špikování masa a drobnou přípravu v kuchyni
Nůž s 8 cm dlouhou čepelí vhodný ke špikování masa, ale i pro drobnou práci se zeleninou
Nůž s čepelí o délce 13 cm je vhodný ke špikování masa, ale i pro drobnou práci se zeleninou
Nůž Santoku s 14 cm dlouhou čepelí je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny
Nůž je kombinací perfektní 21 cm dlouhé čepele a skvěle padnoucího držadla, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem
Nůž Santoku s 18 cm dlouhou čepelí je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny
Nůž je kombinací perfektní 26 cm dlouhé čepele a skvěle padnoucího držadla, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem
Nůž Santoku s hladkou čepelí 14 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny
Tvrdá čepel díky svému tvaru zaručuje snadné řezání tvrdých sýrů
Nůž určený k vykosťování masa, oddělování tuku od libového masa či odstraňování šlach
Skvělý nůž na krájení filet z ryb a přípravu tenkých plátků carpaccia
Skvělý nůž na krájení filet z ryb a přípravu tenkých plátků carpaccia
Skvělý nůž na krájení měkkých sýrů, například sýrů typu Camembert. Díry v čepeli zabraňují lepení sýru k noži
Ocílky slouží k broušení nožů tahy po jemně vroubkovatém povrchu. Broušení pomocí ocílky vrací noži zpět řeznou geometrii a dochází k vyhlazení případných nerovností vzniklých na povrchu nože
Nůž určený k vykosťování masa, oddělování tuku od libového masa či odstraňování šlach
Kuchařský nůž je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené a tvarově přizpůsobené potřebám asijské kuchyně
Kuchařský nůž s 16 cm dlouhou čepelí je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti. Oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem
Ideální nůž na krájení větších kusů masa, šunky, případně zeleniny či ovoce
Güde Alpha Kuchyňský nůž 26 cm Olive Wood | | | Kuchyňský nůž šéfkuchaře | Kvalitní rukojeť ze dřeva z olivovníku | Délka čepele 26 cm | Není vhodné do myčky | Čepel je tvrzená ledem | Tvrdost: 56 HRC | Materiál čepele: X50CrMoV15 | | | | | Technické specifikace se mohou změnit bez
Kuchařský nůž (26 cm) je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem
Nůž Santoku s vroubkovanou čepelí dlouhou 18 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny
Kuchařský nůž s 21 cm dlouhou čepelí je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti. Oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem
Kuchyňský nůž určený k vykosťování masa, oddělování tuku od libového masa či odstraňování šlach
Nůž Santoku s vroubkovanou čepelí dlouhou 14 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny
Kuchařský nůž asijského typu je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené a tvarově přizpůsobené potřebám asijské kuchyně
Güde Alpha 16 cm Kuchyňský nůž POM | | | | univerzální kuchyňský nůž: k sekání, řezání | Ručně kovaná čepel je vyrobena z jednoho kusu, nerezová a ručně broušená | Není vhodný pro sekání kostí | Materiál čepele: ocel | Délka čepele: 16 cm | Materiál rukojeti: plast, s
Skvělý nůž na krájení měkkých sýrů, například sýrů typu Camembert. Díry v čepeli zabraňují lepení sýru k noži
Nůž Santoku je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuchaře, díky tenké a ostré čepeli umožňuje nůž Santoku nakráje
Kuchařský nůž s čepelí dlouhou 21 cm je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem
Kuchařský nůž s 16 cm dlouhou čepelí je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem
Güde Alpha Univerzální nůž 16 cm Olive Wood | | | Univerzální nůž Güde Alpha X765/16 | Kvalitní rukojeť ze dřeva z olivovníku | Délka čepele 16 cm | Není vhodné do myčky | Čepel je tvrzená ledem | Tvrdost: 56 HRC | Materiál čepele: X50CrMoV15 | | | | | Technické specifikace se mohou
Güde Alpha Vykosťovací nůž 16 cm Olive Wood | | | Délka čepele: 16 cm | Čepel z chrom-vanadu a molybdenu, nerezová | Čepel: X50CrMoV15, kalená v ledu | Materiál rukojeti: vybrané olivové dřevo | Materiál rukojeti: dřevo, oliva | Tvar rukojeti: symetrický | Délka rukojeti: 11
Güde Alpha Nůž santoku 18 cm Olive Wood | | | Délka čepele: 18 cm | Čepel z chrom-vanadu a molybdenu, nerezová | Materiál rukojeti: vybrané olivové dřevo | Tloušťka čepele: 1,7 mm | Výška čepele 4,62 cm | Tvrdost čepele: 56 HRC | Čepel: X50CrMoV15 | Materiál rukojeti: dřevo, oliva | Tvar
Güde Alpha Nůž na šunku 26 cm Olive Wood | | | Kvalitní rukojeť ze dřeva z olivovníku | Délka čepele 26 cm | Není vhodné do myčky | Čepel je tvrzená ledem | Tvrdost: 56 HRC | Materiál čepele: X50CrMoV15 | | Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají
Güde Alpha Nůž na šunku 21 cm Olive Wood | | | Délka čepele: 21 cm | Délka rukojeti: 10,9 cm | Materiál rukojeti: olivové dřevo | není vhodné k čištění v myčce | | Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter