Cattara Gril plynový MANHATTAN pojízdný

Cattara Gril plynový MANHATTAN pojízdný

Cattara Gril plynový MANHATTAN pojízdný

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Cattara Gril plynový MANHATTAN pojízdný - popis produktu

Gril Gril 'MANHATTAN' pojízdný: Snad každý, kdo má tu možnost, si nenechá ujít příležitost letního grilování venku na zahradě. Pojízdný plynový gril Manhattan značky Cattara využijete zejména při velké rodinné oslavě, přátelském posezení s partou kamarádů nebo i jen tak s vašimi nejbližšími. Hlavní prostor pro grilování disponuje šesti hořáky se systémem Flame Tamer. Hořáky mají samostatnou regulaci a piezoelektrické zapalování. K dispozici je i boční vařič, rovněž se samostatnou regulací a piezoelektrickým zapalováním. Součástí grilu Manhattan je spojovací hadice k plynové lahvi a redukční ventil. Klíčové vlastnosti zahradního grilu Cattara ManhattanPlynový gril pro větší rodinné oslavy a setkání s přáteliGril Cattara Manhattan je plynový se šesti hořákySamostatná regulace a piezoelektrické zapalováníBoční vařič se samostatnou regulací a piezo zapalovánímSystém Flame Tamer zamezující vzplanutí odkapávajícího tukuChromovaná ocelová mřížka se smaltovanou povrchovou úpravouOdkládací rošt a odkládací poličkaSklopné víko s integrovaným teploměremProstorná a uzavíratelná skříňka s dvířkyPojízdný gril Cattara Manhattan se čtyřmi kolečky, 2 jsou s brzdouVýsuvná polička na zachytávání tuku usnadňuje čištěníSoučástí je spojovací hadice na plyn a redukční ventil Praktické vychytávky ve všech směrechGril Manhattan je vhodný i pro nepřímé grilování, a to díky možnosti vypnout prostřední hořáky. Velice praktický je odkládací rošt, kde můžete udržovat již hotové pokrmy stále teplé a připravené ke konzumaci, a odkládací polička na veškeré potřebné příslušenství a vybavení. Gril je osazen praktickým sklopným víkem se zabudovaným teploměrem, ve spodní části je zase k dispozici prostorná, uzavíratelná skříňka s dvířky. Pro bezpečné zajištění grilu před nežádoucími pohyby jsou dvě ze čtyř koleček opatřena brzdou. Grilování bez obav, čištění bez problémůPro zajištění bezpečného provozu je gril Manhattan vybaven systémem Flame Tamer. Jedná se o zamezení odkapávání tuku z připravovaného jídla mezi plameny a jeho možného vzplanutí pomocí kovových profilů umístěných přímo nad hořáky. Ty zároveň zabraňují přímému ohřevu mřížky pouze v jednom místě, čímž dochází k výrazně rovnoměrnějšímu vyhřívání celé grilovací mřížky. Ta je vyrobena z chromované oceli se smaltovou povrchovou úpravou. Pro snadné čištění je gril ve spodní části vybaven výsuvnou poličkou pro zachytávání odkapávajícího tuku z celé plochy grilu. Celkový výkon:18,2 kW/hodHmotnost:37,4 kg

Gril plynový MANHATTAN pojízdný

Plynový zahradní gril se systémem Flame Tamer. Hlavní grilovací prostor je osazen 6x hořáky se samostatnou regulací a piezo zapalováním. Díky možnosti vypnout prostřední hořáky je gril vhodný jak pro přímé, tak pro nepřímé grilování a je vybaven odkládacím roštem pro udržování teplot již hotových pokrmů.

Žádný gril není dost velký, kromě MANHATTANU, který se se svými 6 hořáky a bočním vařičem stává králem grilování. Bez problému s ním připravíte maso, sýry a zeleninu pro početnou rodinu nebo široký okruh přátel. Uživatelům poskytne 4 kolečky, z toho 2 brzděná pro snadné přejíždění.

Pohodlné zapalování

Každý z hořáků je vybaven samostatnou regulací a oblíbeným piezo zapalováním. Prostřední hořáky lze vypnout – ideální pro nepřímé grilování.

Klíčové vlastnosti:
  • Široký zahradní gril: 160,5 cm
  • 6 hořáků + boční vařič na levé straně
  • Pohodlné piezo zapalování
  • Odkládací rošt pro hotové jídlo
  • Odkládací polička po pravé straně
  • Objemná a uzamykatelná skříňka
  • Systém Flame Tamer: kapající tuk se nedostane mezi plameny

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tento pojízdný plynový gril je z kvalitního kovu - nerezu. Disponuje šesti hořáky se systémem Flame Tamer. Hořáky mají samostatnou regulaci a piezoelektrické zapalování. K dispozici je i boční vařič, rovněž se samostatnou regulací a piezoelektrickým zapalováním. Součástí grilu Manhattan je spojovací hadice k plynové lahvi a redukční ventil. Výsuvná polička na zachytávání tuku usnadňuje čištění Technické údaje: rozměry: 107 x 161 x 51 cm (v x š x h) způsob ohřevu: plynový materiál grilovací plochy: kov materiál grilu: nerez počet hořáků: 7 hlavní hořák: 6x boční vařič: 1x sklopné víko: ano pojízdný: ano (4 / 2 bržděná kolečka) piezo zapalování: ano polička: ano celkový výkon: 18,2 kW/hod. barva: stříbrná grilovací prostor: 74 x 40 cm výška roštu: 83 cm Obsah balení: 1 x gril 'MANHATTAN' pojízdný 1 x boční hořák 1 x poklop 1 x teploměr 1 x odkládací plocha 1 x regulace teploty 1 x vyjímatelný rošt rozměry balení: 48 x 59 x 89 cm

Produkt Cattara Gril plynový MANHATTAN pojízdný patří do skupiny produktů Záhradné grily, je v nabídce značky Cattara v nabídce e-shopu Alza.cz, Tera.cz, Kokiskashop.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Plynové grily, patří značce Cattara, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Tera.cz, Kokiskashop.cz.

Produkt Cattara Gril plynový MANHATTAN pojízdný popisuje EAN kód 8591686770162.

Cattara Gril plynový MANHATTAN pojízdný - parametry produktu

Cattara Gril plynový MANHATTAN pojízdný - historie ceny a dostupnosti

Cattara Gril plynový MANHATTAN pojízdný - další zajímavé produkty

Cattara Gril plynový MANHATTAN pojízdný - jak nakoupit nejvýhodnější?