Granna Tvarohrátky

Granna Tvarohrátky

Granna Tvarohrátky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 241 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Granna Tvarohrátky - popis produktu

Společenská hra Granna Tvarohrátky: Postřehová hra Tvarohrátky prověří váš postřeh a děti bude učit poznávat geometrické tvary. Na kartičkách jsou obrázky, které jsou právě složené ze základních geometrických tvarů různé velikosti i barev. Začínající hráč vytáhne jednu kartu s obrázkem. Na stole je vyloženo 15 karet volby, mezi kterými musíte najít rychleji než vaši spoluhráči kartu, na které bude převládat tvar či barva na kartě s obrázkem. Mimu tuto variantu hry si můžete zahrát další dvě varianty hry. Společenská hra Granna Tvarohrátky je vhodná pro děti od 6 let, které mimo základní tvary naučí i barvy a prověří váš postřeh.  Klíčové vlastnosti společenské hry Granna TvarohrátkyHra je vhodná pro děti od 6 let Společenská hra Granna Tvarohrátky prověří váš postřeh Děti se naučí základní geometrické tvary Tři varianty hry Zábavná hra pro celou rodinu Obsah balení:54 × karta s obrázky15 × karta volby1 × speciální krabičku na karty

Dětská hra plná tvarů a barev, ve které lze uplatnit postřeh.

Podle obrázků na vytažené kartě, má hráč za úkol složit základní geometrické tvary různých velikostí a barev. Kdo je pohotovější a neztrácí čas, může vyhrát. Děti vyzkouší postavit zvířata, stavby a další věci. Je možné zvolit jednu ze tří variant hry, a to podle věku.

Obsah balení:

  • 54 karet s obrázky, 15 karet volby
  • speciální krabička na karty
  • návod

Kupte dětem dynamickou hru a hrajte s nimi!

Vhodné pro děti od 6 let Počet hráčů: 2 - 6 Doba hry: cca 20 min

Produkt Granna Tvarohrátky lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, patří pod značku Granna, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz a je určen unisex.

Produkt Granna Tvarohrátky označuje EAN kód 5900221023558.

Granna Tvarohrátky - parametry produktu

Určeníunisex
KategorieSpolečenské hry
ZnačkaGranna
Určeníunisex
E-shop4kids.cz, Alza.cz
EAN5900221023558

Granna Tvarohrátky - historie ceny a dostupnosti

Granna Tvarohrátky - další zajímavé produkty

Granna Tvarohrátky - jak nakoupit nejvýhodnější?