Granna Gangster City - společenská hra

Granna Gangster City - společenská hra

Granna Gangster City - společenská hra

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 249 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Granna Gangster City - společenská hra - popis produktu

Společenská hra Granna Gangster City: Ve městě se rozmáhá zločin a je jen na vás, abyste tomu učinili přítrž. Ve hře Granna Gangster City se v roli komisaře Čestmíra Chytila ujmete vyšetřování. Budete pátrat po zločincích, shromažďovat důkazy a starat se o to, aby kriminálníci skončili za mřížemi. Hru si můžete zahrát i když nebudete mít po ruce zrovna dalšího hráče. A pokud se vám pátrání zdá příliš jednoduché, lze i zvýšit obtížnost. Vítězem se stává ten hráč, který jako první dostane za mříže dva padouchy. Společenská hra Granna Gangster City prověří vaše logické uvažování.  Klíčové vlastnosti společenské hry Granna Gangster CityNapínavá hra, která prověří vaše logické uvažování Potlačte zločin ve městě Dopadněte jako první dva zločince Hru si může zahrát i jednotlivec Možnost zvýšit obtížnost hry  Společenská hra Granna Gangster City je vhodná pro hráče od 10 let Obsah balení:54 × karta případů6 × stojánek na karty1 × návod

Městem se šíří vlna kriminality, se kterou si policie neví rady. Aby situaci zvládl, potřebuje komisař Čestmír Chytil vaši pomoc. Je třeba vyslechnout svědky, shromáždit důkazy a poslat zločince za mříže. Napínavá hra, která procvičí vaše schopnosti logicky uvažovat a vyvozovat správné závěry, obsahuje i tipy ke zvýšení obtížnosti nebo variantu pro jednoho hráče či kooperativní hru.

Obsah balení:

  • 54 karet případů
  • 6 stojánků na karty
  • návod
  • počet hráčů: 1-6
  • délka hry: 20 minut

Vhodné pro děti od 10 let.

Produkt Granna Gangster City - společenská hra patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku Dvěděti, Granna, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Granna Gangster City - společenská hra označuje EAN kód 5900221023503.

Granna Gangster City - společenská hra - parametry produktu

Granna Gangster City - společenská hra - historie ceny a dostupnosti

Granna Gangster City - společenská hra - další zajímavé produkty

Granna Gangster City - společenská hra - jak nakoupit nejvýhodnější?