GRAEF CM 702 kávomlýnek

GRAEF CM 702 kávomlýnek

GRAEF CM 702 kávomlýnek

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 792 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GRAEF CM 702 kávomlýnek - popis produktu

Kónický kávomlýnek GRAEF CM 702 v černém elegantním designu potěší všechny gurmány, kteří preferují tradiční rituál přípravy kávy a rádi si umelou voňavé kávové zrna v pohodlí domova. S kávomlýnkem precizní německé společnosti Graef uchováte vysokou kvalitu mleté kávy a její intenzivní aroma. Vyhoví každé chuťové buňce s širokou nabídkou nastavení jemnosti.Jemná nastavitelnost mletíSamotný proces mletí funguje pomocí kamenových mlýnků. Speciální tvrdé kameny umožňují nastavit jemnost mletí a následnou sílu kávy, a to v rozsahu na stupnici 1 - 24. Tento robustní nerezový kónický mlecí mechanismus uchovává silné aroma a zaručuje perfektní mletí, při kterém se káva zpracuje rovnoměrně po celém objemu. Nedochází tak k jejímu přepalování a výsledkem je aromatická jemná káva s vynikající chutí. Nespornou výhodou je také nízká hlučnost při mletí.Kávomlýnek je vyroben z kvalitního plastu s hodnotnou povrchovou úpravou zaručující dlouhou životnost a nenáročnou údržbu. K základnímu příslušenství se řadí velký zásobník s těsnícím krytem, do kterého jednoduše nasypete kávová zrna přichystaná k umletí. Namletá káva se následně shromažďuje ve spodním zásobníku s odměrkou umístěnou na vnější straně nádoby. Tento zásobník pojme 250 g kávy a přísluší k němu perfektně těsnící víčko.Zjednodušte si přípravu a umelte si kávu přímo do příslušných filtrů! Stačí upevnit držák filtru do úchytů mlýnku, kterými je kávovar vybaven. Použít můžete filtry o průměru 6 a 7 cm z jednotlivých výrokových řad. Celopryžová základna mlýnku se postará o vysokou stabilitu. Součástí výrobku je také kartáček ke snadné údržbě a praktická násypka na 95 g mleté kávy. Kávomlýnek GRAEF CM702 působí dojmem čistého, účelného a propracovaného výrobku, který výborně doplní vaši moderní kuchyň.Vlastnosti: nastavení variabilního stupně mletí automatické funkce mletí čisticí kartáček plnicí hrdlo odnímatelná deska objem: 250 g

Mlýnek na kávu Graef CM 702: Správný milovník dobré kávy dobře ví, že jednu z hlavních rolí hraje samotné mletí kávových zrn. V případě mlýnku na kávu Graef CM 702 je použita kónická konstrukce, které se postará o maximálně rovnoměrné mletí. Ve výsledku si káva uchová vynikající chuť a aroma.  Dopřejte si vysokou kvalitu kávy Správný milovník dobré kávy dobře ví, že jednu z hlavních rolí hraje samotné mletí kávových zrn. V případě mlýnku na kávu Graef CM 702 je použita kónická konstrukce, která se postará o maximálně rovnoměrné mletí. Ve výsledku si káva uchová vynikající chuť a aroma. 2 úchyty držáků filtrů o průměru 6 a 7 cm Příkon 128 W 230 V 50 Hz Provedení Odolný plast Mletí Jemnost nastavitelná v rozmezí 1 – 24 Stylově čistý německý designMimořádně pohodlná obsluha vrcholí možností plnit kávu rovnou do filtrů jednotlivých řad kávovarů. To vše za příjemně nízké hladiny hlučnosti. Účelné provedení se svým návrhem drží moderních standardů a rozhodně se skvěle zařadí mezi oblíbené domácí spotřebiče.Doplňující informace:Rozměry (š×v×h):26 × 37,5 × 15,6 cmHmotnost:1,8 kg

Graef CM702 černá

Mlýnek na kávu od společnosti GRAEF Zákazníci ocení vysokou kvalitu mleté kávy, uchované aroma, jemnou nastavitelnost mletí, precizní kónickou konstrukci kamenového mlýnku, velký výkon, kamenové mlýnky zaručují díky tvrdým kamenům jemnou nastavitelnost mletí, perfektní mletí, při kterém se káva mele rovnoměrně v celém objemu, nedochází k jejímu přepalování a káva si uchovává vynikající chuť a aroma, stylově čistý, účelný, propracovaný německý design, který výborně doplňuje moderní kuchyňské interiéry a je jednotný i pro řadu dalších spotřebičů firmy GRAEF, pohodlí obsluhy, možnost plnění kávy přímo do filtrů jednotlivých řad kávovarů, nízkou hlučnost, kvalitu výrobku, robustní, spolehlivou konstrukci, použité hodnotné materiály, dlouhou životnost a nenáročnou údržbu, velmi kvalitní plasty s hodnotnou povrchovou úpravou.

 

Funkce:         

  • Příkon: 128 W
  • Variabilní možnosti nastavení
  • Velký zásobník chránící aroma kávy
  • Robustní nerezový kónický mlecí mechanismus uchovávající aroma kávy
  • Nastavení jemnosti mletí 1 – 24
  • Možnost plnění mleté kávy přímo do filtrů upevněním držáku filtru přímo do úchytu mlýnku
  • Naviják přívodního kabelu, odnímatelná spodní deska

 

Příslušenství:           

  • Zásobník na 250 g mleté kávy s perfektně těsnícím víčkem
  • Velký zásobník kávových zrn s těsnícím krytem
  • 2 úchyty držáků filtrů: o průměru 6 a 7 cm
  • Pryžová základna mlýnku
  • Násypka

 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt GRAEF CM 702 kávomlýnek patří do skupiny produktů Mletá káva, patří pod značku Graef, barevná verze je černá v nabídce e-shopu Tera.cz, 4home.cz, Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Mlýnky na kávu, je v nabídce značky Graef, barevné provedení je černá v nabídce e-shopu Tera.cz, 4home.cz, Alza.cz.

Produkt GRAEF CM 702 kávomlýnek označuje EAN kód 4001627001438.

GRAEF CM 702 kávomlýnek - parametry produktu

GRAEF CM 702 kávomlýnek - historie ceny a dostupnosti

GRAEF CM 702 kávomlýnek - další zajímavé produkty

GRAEF CM 702 kávomlýnek - jak nakoupit nejvýhodnější?