GORENJE DA83IL/I #3863922

GORENJE DA83IL/I #3863922

GORENJE DA83IL/I #3863922

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GORENJE DA83IL/I - popis produktu

Sušička prádla GORENJE DA83IL/I: Klíčové benefity sušičky Gorenje DA83IL/ISušením prádlo nejen zbavíte vlhkosti, ale také ho vyhladíte, takže nemusíte žehlitVkládat můžete libovolné textilie bez ohledu na materiálGorenje DA83IL/I zbaví vlhkosti nejen prádlo, ale částečně i vaši domácnostNa výběr budete mít ze 14 různorodých programůPři nastavování neřešíte žádné složitosti: jednoduše sušičku zapnete, vložíte prádlo, vyberete program a stisknete startHodit se vám bude jak k sušení oděvů, tak i ložního prádlaProdloužená 15letá záruka na invertorový motor - nutno zaregistrovat do 8 týdnů od nákupu zdeUšetříte si spoustu času a námahy s žehlenímSušička prádla DA83IL/I od Gorenje disponuje funkcí IonTech -tedy schopností vyhladit prádlo přes ionizátor vzduchu. Ten prádlo vysuší tak, že značně sníží jeho pomačkání, takže ho později nemusíte žehlit.Sušit můžete i jemné tkaninySušička Gorenje DA83IL/I dále obsahuje vlnovitý typ bubnu, který zjemňuje vlákna a zajišťuje tak nejjemnější zacházení s prádlem všeho druhu.Vlhkost? Sušička se s ní vypořádá bez problémuPři každém sušicím cyklu zkondenzuje sušička Gorenje DA83IL/I 90 % vlhkosti z oblečení, čímž zajistí úplné vysušení vašeho prádla. Sušička tímto zároveň odstraňuje problémy s nadměrnou vlhkostí ve vaší domácnosti.S Gorenje DA83IL/I budete mít na výběr z pestré nabídky programůU sušičky Gorenje DA83IL/I můžete zvolit z celkem 14 programů. K dispozici je například program Ložní prádlo, Vlna, Košile, Osvěžení párou nebo Mix suché. Potřebujete svůj oblíbený kousek oblečení rychle zbavit zápachu? Využijte ionizačního programu IonRefresh. S ním bude vaše oblečení připraveno k nošení a téměř jako vyprané už za 30 minut. Sušení si můžete naplánovat na pozdějiOvládání sušičky Gorenje je velmi jednoduché. Stačí ji zapnout, na centrálně umístěném ovladači zvolit jeden z požadovaných programů a stisknout start. Máte ve večerních hodinách levnější elektřinu? Pak je jistě výhodnější vyprané prádlo usušit až v tuto dobu - k tomu poslouží funkce pro odložený start. Prádlo se bude sušit na předem nastavenou úroveň a bude připraveno k žehlení nebo uložení. Ani sušení ložního prádla vám nebude dělat potížSušička Gorenje DA83IL/I si poradí i s těmi největšími kousky prádla. Deky, prostěradla, ložní prádlo, to vše bude ihned po vyjmutí ze sušičky krásně měkké, rovnoměrně vysušené a méně zmačkané. Technologie TwinAir totiž zajistí obousměrné foukání vzduchu. Nemusíte se obávat ani zauzlování prostěradla nebo jiného ložního prádla. Další funkce sušičky Gorenje DA83ILS/I1. Hospodárné tepelné čerpadlo snižuje celkovou spotřebu2. Prádlo se v bubnu samo obrací, aby se nezmačkalo3. Robustní stěny lépe pohlcují vibrace sušičky4. Napojením na odpad si ušetříte práci s vyprazdňováním kondenzátu5. Dětská pojistka zamezí vašim ratolestem změnit nastavení6. Elektronické ovládání  pro rychlé nastavení programu

Produkt GORENJE DA83IL/I #3863922 patří do skupiny produktů Sušičky prádla, patří pod značku GORENJE, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt GORENJE DA83IL/I #3863922 má přiřazen EAN kód 3838782067679.

GORENJE DA83IL/I - parametry produktu

GORENJE DA83IL/I - historie ceny a dostupnosti

GORENJE DA83IL/I - další zajímavé produkty

GORENJE DA83IL/I - jak nakoupit nejvýhodnější?