Garnier Opalovací krém pro děti Ambre Solaire SPF 50+ (Sensitive Advanced) 50 ml

Garnier Opalovací krém pro děti Ambre Solaire SPF 50+ (Sensitive Advanced) 50 ml

Garnier Opalovací krém pro děti Ambre Solaire SPF 50+ (Sensitive Advanced) 50 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Garnier Opalovací krém pro děti Ambre Solaire SPF 50+ (Sensitive Advanced) 50 ml - popis produktu

Opalovací krém GARNIER Ambre Solaire Sensitive Advanced opalovací mléko SPF 50+ 50 ml: Aby se pobyt na sluníčku nezměnil v bolestivé spálení, je třeba si pokožku chránit vhodným ochranným krémem. To platí zejména o jemné pleti malých dětí. Opalovací krém GARNIER Ambre Solaire Sensitive Advanced Kids SPF 50+ je ultra jemný, vodě odolný a má nelepivé složení. Neobsahuje parabeny, parfémy ani barviva a jeho složení bylo testováno pod dohledem pediatra. Krém je vhodný pro děti již od 6 měsíců a poskytuje velmi vysokou ochranu proti UVB a UVA záření a také dlouhovlnnému UVA záření.  Klíčové vlastnosti opalovacího krému GARNIER Ambre Solaire Sensitive Advanced Kids SPF 50+jemný, nelepivý a vodě odolný opalovací krémvelmi vysoká ochrana SPF 50+ proti UVA/UVB záření a dlouhovlnnému UVA zářeníopalovací krém vhodný pro děti od 6 měsícůbez parabenů, parfémů a barvivPoužití:Ochranný krém aplikujte už před sluněním. Pro udržení ochrany aplikujte produkt opakovaně v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo po osušení ručníkem. Vyhněte se kontaktu s očima. Při zasažení očí ihned vypláchněte velkým množstvím vody. Zabraňte kontaktu s textiliemi.Složení:Aqua/water, Glycerin, Propylene glycol, Diisopropyl sebacate, Ethylhexyl salicylate, Alcohol denat., Butyl methoxydibenzoylmethane, Titanium dioxide [nano]/titanium dioxide, Octocrylene, Isohexadecane, Ethylhexyl triazone, C12-15 alkyl benzoate, Aluminum starch octenylsuccinate, Stearic acid, Triethanolamine, Potassium cetyl phosphate, Synthetic wax, Tocopherol, Phenoxyethanol, Diethylhexyl butamido triazone, PEG-100 stearate, Palmitic acid, Dimethicone, Xanthan gum, Caprylyl glycol, Terephthalylidene dicamphor sulfonic acid, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Disodium EDTA, Aluminum hydroxide, Glyceryl stearate.Objem:50 ml

Krém na opalování chrání citlivou dětskou pokožku před UV zářením.

Tento produkt se nachází v kategorii Pleťové krémy, je v nabídce značky GARNIER v nabídce e-shopu Alza.cz, Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz a je určen .

Produkt Garnier Opalovací krém pro děti Ambre Solaire SPF 50+ (Sensitive Advanced) 50 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Pleťová kosmetika, patří značce GARNIER, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz a je přizpůsoben .

Tento produkt naleznete ve skupině Přípravky na opalování, je v nabídce značky GARNIER, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz a je určen .

Produkt Garnier Opalovací krém pro děti Ambre Solaire SPF 50+ (Sensitive Advanced) 50 ml má EAN kód 3600541436190.

Garnier Opalovací krém pro děti Ambre Solaire SPF 50+ (Sensitive Advanced) 50 ml - parametry produktu

Garnier Opalovací krém pro děti Ambre Solaire SPF 50+ (Sensitive Advanced) 50 ml - historie ceny a dostupnosti

Garnier Opalovací krém pro děti Ambre Solaire SPF 50+ (Sensitive Advanced) 50 ml - další zajímavé produkty

Garnier Opalovací krém pro děti Ambre Solaire SPF 50+ (Sensitive Advanced) 50 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?