Garmin Venu 2

Garmin Venu 2

Garmin Venu 2

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Garmin Venu 2 - popis produktu

Druhá generace populárních hodinek Garmin Venu je tu. Tyto elegantní sportovní GPS hodinky s průměrem 45 mm jsou vybaveny kvalitním AMOLED displejem o velikosti 1,3'. Oproti předchozí generaci přichází s rafinovanými novinkami, jako je nová generace optického snímače tepové frekvence s rychlejším a přesnějším měřením okysličení krve a novější GNSS modul.

Šetřete baterii

Jedna z nových funkcí hodinek je správa spotřeby energie hodinek. Pokud to bude potřeba, můžete zapnout úsporu baterii a omezit tím některé funkce hodinek. Získáte tak až 4x delší výdrž na jedno nabití.

Motivace

Hledáte motivaci pro pravidelné cvičení? Hodinky Garmin Venu 2 obsahují animovaná cvičení, která vás jednoduše provedou základním tréninkem, klidně i v domácím prostředí. Aktivujte si instruktážní animace pro silový a kardio trénink, jógu nebo pilates a začněte se hýbat! Předehrané silové tréninky jsou včetně grafického zobrazení svalových skupin pro jednotlivé cviky, což vám může při cvičení pomoci soustředit se na požadovanou skupinu svalů.

Stvořené pro sport

Hodinky umožňují měření sportovních aktivit: Běh, Krytá dráha, Běžecký pás, Kolo, Kolo uvnitř, Chůze, Chůze uvnitř Lyže, Snowbord, Běžky, Plavání v bazénu, SUP (Stand Up Paddle Board), Veslování, Veslování uvnitř, Pilates, Jóga, Stepper, Eliptický trenažér, Kardio, Síla, Golf, Navigovat, Dýchání, HIIT, Snímek zdravotního stavu, Lezení uvnitř, Bouldering, Jiné (umožňuje vytvoření uživatelské aktivity). Je možné je dále rozšiřovat o aplikace třetích stran, např. InLine bruslení, Jezdectví a podobně.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Tento produkt se nachází v kategorii Sportovní hodinky, vyrábí jej značka Garmin.

Garmin Venu 2 - parametry produktu

Garmin Venu 2 - historie ceny a dostupnosti

Garmin Venu 2 - další zajímavé produkty

Garmin Venu 2 - jak nakoupit nejvýhodnější?