Lišta po přístroje Gardena Combisystem 03501-20

Lišta po přístroje Gardena Combisystem 03501-20

Lišta po přístroje Gardena Combisystem 03501-20

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lišta po přístroje Gardena Combisystem 03501-20 - popis produktu

Když má všechno své místo, je každá práce jednodušší. GARDENA věšák na nářadí se přišroubuje na zeď a je přínosem pro každého, kdo má rád pořádek. Věšák na nářadí se skládá z hliníkového rámu s držáky z plastu, vyztuženého skleněnými vlákny a z pozinkovaných ocelových úchytek s protiskluzovým opláštěním pro bezpečné skladování násad o průměru 18 až 40 mm. Nářadí pro dům a zahradu, koncové nástroje combisystem (např. košťata, hrábě, motyky, atd.), přípojky Original GARDENA systému (např. postřikovače, zavlažovače) nebo další příslušenství (např. nůžky s poutkem) lze skladovat dostupným způsobem a úsporně. Vše najdete na první pohled a nářadí je snadno přístupné. Podle vlastních potřeb můžete kombinovat všechny nástroje a produkty tak, aby vám to co nejvíce vyhovovalo. Je to chytré, zábavné a usnadňuje to práci na zahradě. Budete mít systém při uskladnění zahradního nářadí a ještě více si zjednodušíte každodenní práci na zahradě. Každý držák lze zatížit max. 10 kg. Kompletní věšák na nářadí má celkovou nosnost až 60 kg. Věšák na nářadí je dodáván se šrouby a hmoždinkami. Specifikace Použití Úsporné skladování domácího a zahradního nářadí Záruka společnosti Gardena Záruka 25 let

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Věšák Gardena Věšák na nářadí: Máte rádi pořádek a věci na svém místě? Pak určitě oceníte věšák na zahradní nářadí Gardena. Veškeré nářadí budete mít přehledně a přístupně uskladněné, čímž si zjednodušíte každodenní přebírání a hledání nářadí. Hliníkový věšák na nářadí má délku 78 cm a využijete ho pro skladování nářadí pro domácnost a zahradu. Věšák na nářadí má 6 držáků s protiskluzovým opláštěním pro uchycení násad o průměru 18 - 40 mm a speciální držáky pro ostatní příslušenství Gardena. Celkové zatížení jednotlivého držáku je 10 kg a kompletní nosnost věšáku je max. 60 kg. Klíčové vlastnosti věšáku na nářadí Gardena 3501-20Hliníkový věšák na nářadí s plastovými držáky, vyztužený skleněnými vláknyVěšák Gardena má 6 držáků pro uchycení násad o průměru 18 až 40 mmSoučástí jsou i speciální držáky na zahradní příslušenství Gardena Celková délka věšáku je 78 cmKaždý držák na nářadí lze zatížit na max. 10 kgCelková nosnost věšáku na nářadí je max. 60 kgVěšák se snadno přišroubuje na zeď pomocí šroubů a hmoždinek, které jsou součástí balení

Vybavení

  • Hliníková lišta s držáky glasfaserversstarktem z plastu
  • Pozinkovaných ocelových oblouk s protiskluzovým potahem
  • Prostorově úsporné ukládání domácí a zahradní zařízení
Technické parametry
Vnější šířka78 cm
Řada (zahradní náčiní)Gardena Combisystem
Kategorie produktuLišta po přístroje
]]>

Produkt Lišta po přístroje Gardena Combisystem 03501-20 patří do skupiny produktů Zahradní nářadí, patří značce Gardena.

Produkt Lišta po přístroje Gardena Combisystem 03501-20 má EAN kód 4078500350105.

Lišta po přístroje Gardena Combisystem 03501-20 - parametry produktu

Lišta po přístroje Gardena Combisystem 03501-20 - historie ceny a dostupnosti

Lišta po přístroje Gardena Combisystem 03501-20 - další zajímavé produkty

Lišta po přístroje Gardena Combisystem 03501-20 - jak nakoupit nejvýhodnější?