Gardena 9859-20 teleskopická násada včetně koleček

Gardena 9859-20 teleskopická násada včetně koleček

Gardena 9859-20 teleskopická násada včetně koleček

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 959 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Gardena 9859-20 teleskopická násada včetně koleček - popis produktu

Násada Gardena Teleskopická násada včetně koleček: S hliníkovou teleskopickou násadou Gardena s kolečky vás rozhodně záda bolet nebudou. Násada o nastavitelné délce 74 až 96 cm je vyrobená z kvalitního hliníku. Navíc zde jsou připraveny kolčka pro ještě větší pohodlí při práci. Velmi kvalitní použité materiály zajistí, že vaše práce na zahrádce bude příjemnější a jistě oceníte také praktickou ergonomickou rukojeť. S násadou se velmi dobře manipuluje a lze připojit také například akumulátorové nůžky.  Klíčové vlastnosti teleskopické násady Gardena s kolečkyTeleskopická násada s univerzálním použitímGardena s kolečky v moderním stříbrném provedení s černými detailyNastavitelná délka 74 až 96 cmVčetně připojitelných koleček pro ještě větší pohodlí při práciMožnost připojení například na akumulátorové nůžky

GARDENA teleskopická násada a kolečka umožňuje přesný střih okrajů trávníku nebo střih půdopokryvných rostlin ve vzpřímené poloze bez ohýbání. Díky bezkabelové zástrčce lze násadu nainstalovat na akumulátorové nůžky pouze několika úkony. Během práce se ergonomická rukojeť výborně drží a nástroj se snadno obsluhuje shora. Násadu lze nastavit v rozpětí od 74 do 96 cm tak, aby optimálně odpovídala výšce uživatele a pracovní situaci. Připojitelná kolečka dovolují snadné vedení akumulátorových nůžek po trávníku.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Gardena 9859-20 teleskopická násada včetně koleček je označen EAN kódem 4078500042611.

Gardena 9859-20 teleskopická násada včetně koleček - parametry produktu

Gardena 9859-20 teleskopická násada včetně koleček - historie ceny a dostupnosti

Gardena 9859-20 teleskopická násada včetně koleček - další zajímavé produkty

Gardena 9859-20 teleskopická násada včetně koleček - jak nakoupit nejvýhodnější?