Sací hadice Gardena, 3,5 m, šedá

Sací hadice Gardena, 3,5 m, šedá

Sací hadice Gardena, 3,5 m, šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 849 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sací hadice Gardena, 3,5 m, šedá - popis produktu

Popis

S touto připojitelnou vakuově pevnou spirálovitou hadicí GARDENA je možné prodloužit sací zařízení o 3,5 m. Spirálová hadice může být použita také ve spojení s vakuovou filtrací. Hadice má délku 3,5 m, průměr 25 mm (1 ) a spojovací závit 33,3 mm (G 1).

Vybavení
  • Pro použití se sacím filtrem
  • K prodloužení sacího zařízení
  • Připojovací závit 33,3 mm (G 1). Délka 3,5 m. O 25 mm (1 ).
Technické parametry
Hadicová přípojka33,25 mm (1) vnější závit · 30,3 mm (1) vnitřní závit
délka3.5 m
Typ hadice (kategorie)Sací hadice
Množství1 ks
]]>

Sací hadice Gardena Sací hadice 3,5 m: Hadice Gardena je určena k prodloužení sacích jednotek nebo v souvislosti se sacími filtry. Je speciálně navržena pro vytvoření podtlaku, a proto není vhodné použití například u čerpadel, která využívají vnitřní tlak. Má spirálovitý tvar a je vyrobena z kvalitního vyztuženého materiálu, který zaručí dlouhou životnost. Sací hadice Gardena prodlouží dosah až o 3,5 metru. Klíčové vlastnosti sací hadice Gardena 3,5 mHadice Gardena je určena k prodloužení sacích jednotekVhodná i k použití se sacími filtrySpeciálně navržena pro vytvoření podtlakuMá spirálovitý tvar a je vyrobena z kvalitního a odolného vyztuženého materiáluSací hadice Gardena prodlouží dosah až o 3,5 metrůDélka:3,5 mPrůměr:25 mmVnější závit:33,3 mm (G 1)

Pomocí této zesílené spirálové hadice odolné proti podtlaku a připravené k okamžitému připojení lze sací jednotku prodloužit o 3,5 m. Hadici lze rovněž použít v souvislosti se sacími filtry. Hadice má délku 3,5 m, průměr 25 mm (1') a vnější závit 33,3 mm (G 1).Poznámka: Sací hadice jsou navrženy pro podtlak, a proto není vhodné je používat jako hadice s vnitřním tlakem, např. u čerpadel.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Sací hadice Gardena, 3,5 m, šedá patří do skupiny produktů Zahradní nářadí, patří značce Gardena, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní hadice, je v nabídce značky Gardena v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Sací hadice Gardena, 3,5 m, šedá označuje EAN kód 4078500141208.

Sací hadice Gardena, 3,5 m, šedá - parametry produktu

Sací hadice Gardena, 3,5 m, šedá - historie ceny a dostupnosti

Sací hadice Gardena, 3,5 m, šedá - další zajímavé produkty

Sací hadice Gardena, 3,5 m, šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?