Gardena 0431-20 Ruční sypač M

Gardena 0431-20 Ruční sypač M

Gardena 0431-20 Ruční sypač M

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 488 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Gardena 0431-20 Ruční sypač M - popis produktu

Rozmetač hnojiva Gardena Ruční sypač M: Vyzbrojte se kvalitně zpracovaným ručním sypačem M GARDENA. Tento ruční sypač slouží pro rychlé a efektivní rozptýlení posypového materiálu po celý rok na malé až střední travnaté plochy. Díky ergonomicky tvarované rukojeti a ruční kliky otáčející rotační kotouč snadno a rychle zvolíte optimální sypací otvor podle zvoleného posypového materiálu jako jsou hnojiva, semena nebo posypová sůl. Samotný zásobník je vyroben z kvalitního plastu, který zaručuje dlouhou životnost a vysokou spolehlivost. Klíčové vlastnosti ručního sypače M GardenaPraktický ruční sypač určený pro posypové materiályVhodné pro rozptyl hnojiva, semena nebo posypové soliIdeální pro malé až střední travnaté plochy okolo 100 m2Rovnoměrný rozptyl díky rotačnímu kotoučiObjem:1,8 lŠířka posypu:1 - 4 mVelikost pracovní plochy:100 m2

Pro rovnoměrný rozptyl posypového materiálu na menších plocháchGARDENA ruční sypač M je optimálně vhodný pro rozptylování hnojiv a posypové soli na menších plochách. Množství posypového materiálu se nastavuje přímo na ergonomicky tvarované rukojeti. Ruční sypač se ovládá pomocí ruční kliky. Volně rotující sypací kotouč poskytuje optimální funkčnost a rovnoměrný rozptyl posypového materiálu bez nechtěného sypání nebo ucpávání. Zásobník je vyroben z vysoce kvalitního pastu a je díky tomu extrémně odolný.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Gardena 0431-20 Ruční sypač M patří do skupiny produktů Posypové vozíky, patří pod značku Gardena, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Gardena 0431-20 Ruční sypač M je označen EAN kódem 4078500033121.

Gardena 0431-20 Ruční sypač M - parametry produktu

Gardena 0431-20 Ruční sypač M - historie ceny a dostupnosti

Gardena 0431-20 Ruční sypač M - další zajímavé produkty

Gardena 0431-20 Ruční sypač M - jak nakoupit nejvýhodnější?