Gardena Přípojka k sací hadici 3/4

Gardena Přípojka k sací hadici 3/4"

Gardena Přípojka k sací hadici 3/4

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 157 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Gardena Přípojka k sací hadici 3/4" - popis produktu

Přípojka Gardena Přípojka k sací hadici 3/4': Přípojka Gardena je praktickým doplňkem k sací hadici. Pomocí přípojky snadno připojíte sací hadici k čerpadlu a společně s hadicovou svorkou tak umožní snadné zajištění proti podtlaku. Disponuje šroubením o průměru 19 mm a vnitřním závitem s průměrem 33,3 mm. Přípojka Gardena zajistí skutečně snadné a spolehlivé propojení hadice a čerpadla.  Klíčové vlastnosti přípojky Gardena k sací hadici 3/4Praktická přípojka k sací hadiciPro připojení sací hadice k čerpadluSpolečně s hadicovou svorkou umožní zajištění proti podtlakuPřípojka Gardena se šroubením o průměru 19 mmBarevné provedení: stříbrno-černé Průměr vnitřního závitu:33,3 mm Průměr šroubení:19 mm

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní nářadí, patří značce Gardena, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Gardena Přípojka k sací hadici 3/4" lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní hadice, je v nabídce značky Gardena v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Gardena Přípojka k sací hadici 3/4" je označen EAN kódem 4078500172301.

Gardena Přípojka k sací hadici 3/4" - parametry produktu

Gardena Přípojka k sací hadici 3/4" - historie ceny a dostupnosti

Gardena Přípojka k sací hadici 3/4" - další zajímavé produkty

Gardena Přípojka k sací hadici 3/4" - jak nakoupit nejvýhodnější?